Vad bör jag tänka på vid köp av hemgym?

När du köper en vikt set, finns ett antal saker att beakta: hållbarhet, storlek, flyttbarhet, maximal vikt, komfort och pris. En vikt som kan variera från mycket billiga, som bara kan rymma en liten skala av vikt, att utsmyckade drag av högsta kvalitet metaller med lätt anpassningsbara vikt belopp. En av de första saker att titta på i en vikt som är hur länge du vill att den skall pågå och hur hållbar den är. Det finns ett antal billigare lägger plast vikt tillgänglig, fylld med sand eller något annat material för vikt. Även om denna typ av vikt som erbjuder sina egna fördelar, kommer det att bära utan tvivel över tiden och så småningom bli oanvändbara. Däremot kommer en traditionell gjutjärn vikt som håller så länge som du gör och tar missbruk dig fat ute på det.

storlek kan också vara en viktig faktor att beakta vid köp av en vikt uppsättning. Om storleken är inte en fråga och du vill ha en fullt funktionell vikt uppsättning, en av hybriden maskin-fri vikt apparater kan vara ett utmärkt köp. Även om denna typ av vikt som tar upp en stor mängd fasta yta, ger det också möjlighet att arbeta ett stort antal muskelgrupper och att växla fritt mellan maskin-vikter och fri-vikter. Om, å andra sidan, är storleken mycket viktigt, kan du överväga ett antal justerbara eller plast hantlar, som lätt får plats i en resväska eller under en säng.

Portabilitet är en annan fråga, särskilt för dem som vill ta sin vikt set med dem när de reser. För de flesta människor, det enda hanterbara att resa med en uppsättning av hantlar. Hantlar, kan dock vara ganska tungt att bära omkring med dig för några stora avstånd. Hantel system saknas, men som försöker lösa detta problem med en flyttbar barlast. Dessa hantlarna tenderar att vara ihåliga styv plast blanketter som kan fyllas med sand eller vatten vid ankomsten till din plats. Det gör dem lätta att resa med, men kan vägas upp när du är redo att lyfta. Denna typ av vikt som dock inte är mycket slitstarkt och bör inte förväntas pågå mer än några få år.

Flexibiliteten i vikt som en vikt som kan ta emot är en annan sak att titta på. Flesta barbell system möjliggör ytterligare vikt som skall läggas, och extra järnplåtar kan köpas om mer vikt behövs än vad som ingår i satsen. Många hantlar av en fast vikt, men Kompakthantelset system finns tillgängliga för en något högre kostnad. Dessa hantlar är idealiska för dem som vill bygga muskler genom enarmade övningar, men inte har plats för femtio hantlar med olika vikter.

Traditionellt mest vikt uppsättningar var mycket obehagligt, med antingen släta järn som kan glida blött eller texturerat järn eller krom som över tiden kan bära iväg på huden. Numera finns det många alternativ att bära handskar eller bara handlar om nötning. Många vikt ställer nu har gummerade grepp att tillåta en mycket säker fäste samtidigt som den mjukare på handflatorna än metall.

Slutligen, är priset alltid en faktor att köpa en vikt set. Enkel hantlar kan variera från US $ 20 to US $ 70, skivstänger Från US $ 30 to US $ 250, och full system bänk från US $ 200 till tusentals dollar för mer avancerade maskin-weight system. Ett billigare vikt uppsättning är ofta lika varaktigt som en dyrare uppsättning, men med mindre krusiduller och anpassning potential. Det är därför viktigt att bestämma vilka funktioner du behöver med din vikt ställa in och välja de mest prisvärda och tilltalande uppsättning som passar dina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.