Vad bör jag tänka på vid köp av Titanium cykel?

Besök din lokala cykelaffär och du kan se cyklar tillverkade av olika material. Fler och fler är affärer börjar bedriva en sund utbud av cyklar kolfiber, som är lätta och stötdämpande. Men ett av de material som du kan se en mycket mindre i butikerna är titan. Titanet cykel ger en bekväm körställning och lätt ram, men färre ryttare rida titan eftersom det är kostnadseffektivt oöverkomlig.

titan cykel-med en titan ram-om det byggs på rätt sätt med rätt rördiameter, kommer att ge sin ryttare med en mjuk, smidig rida som en stål cykel. Det kommer att absorbera en rimlig mängd chock från stenig eller ojämn terräng, mer än aluminium, som tenderar att vara mer rigida och mindre förlåtande än hård terräng. Komforten och nivåer absorption av en titan cykel är jämförbara med de av stål cyklar. Så varför inte bara köpa stål? Det enkla svaret är vikt. Titan cykel väger betydligt mindre än en stålram, beroende på rördiameter som används vid byggnation. Detta ger dig den komfort fördelarna av stål utan vikt påföljd, eftersom stålramar vanligtvis tyngre än de flesta andra frame material. Ett material som kol ger dig styvheten i aluminium, den lätta vikten av titan, och stötdämpning av stål eller titan, men kol är lika avskräckande kostnad och kan skadas av lättare frakturer-trots att det är mycket motståndskraftiga mot direkta effekter. I vissa program, kan titan ger inte en ryttare med en betydande fördel, särskilt i situationer där vikten är ett mindre problem. Exempelvis kan en turnerande titan cykel använda tjockare slang, så att ram Flex mindre och göra den samlade vikten av bilden större. Därför i vissa typer av ridning, kan det inte vara mycket av en fördel för titan ram slangar.

På grund av det höga priset av titan, är det inte ovanligt att finna ramar tillverkare erbjuder skräddarsydd storlekar. Om du funderar på att köpa en titan ram, ett bra sätt att skydda din investering och kontrollera att den passar dina behov exakt är att få professionellt storlek. Många cykelaffärer kommer att erbjuda sådana tjänster, och du kommer att få en på en vikt vid att se din nya titan ram passar din kropp specifikt för optimal komfort.

titan cykel är idealisk för en vikt-medvetna ryttare söker en bekväm körställning. Om din budget är stor och din ridning behov är specifika-du är en cykel racer, kan till exempel-titan ger en mjuk och komfortabel körning utan för mycket flex, samtidigt ge dig en lätt cykel som kan hantera racing eller vardagliga ridning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.