Vad bör jag tänka på vid köp av Remote Controlled Helicopter?

Äga en radiostyrda helikopter, eller RC helikopter, kan vara en av de mest underhållande hobby och omvägar för unga och gamla. Indikationer är de ens har blivit mer populär än fjärrkontroll flygplan. Till skillnad från många andra typer av leksaker, kan det hjälpa också lära samordning och även vissa principer för flygning. Dock bör radiostyrda helikoptrar är också mycket tekniska delar av utrustning och inköp noga övervägas för dem som vill ha en produkt som håller. Det finns ett antal olika typer av fjärrstyrda helikopter modeller. Det första man måste fråga sig hur mycket du är villig att spendera. De billigare du går, desto mindre varaktiga farkosten och desto mindre troligt att du kommer att hitta reservdelar. Dessa low-end leksak helikopter modeller kan flyga och underhållande, men är relativt sårbara. Däremot gör de låga kostnaderna dem lätta att ersätta. Denna typ av leksak är vanligtvis en mycket liten version, ofta kallad mikro helikopter eller mini helikopter. De som verkligen vill ha en långvarig tid med sin fjärrkontroll helikopter bör överväga en som hobby klass. Detta kommer sannolikt innebära en hel del pengar, ofta $ 300 US dollar (USD) eller mer. Men för dem som vill ha det ultimata erfarenhet från dessa fjärrstyrda helikopter modeller har just detta. En annan sak att tänka på är strömkällan. De flesta låg-end RC helikoptrar drivs med el. Det finns ett batteri brukar ombord på helikoptern. Även om det kan ge några bra effekt för kortare flygningar, tenderar de att förbruka energi mycket snabbt. Flesta fjärrstyrda elektriska helikoptrar kommer bara få fem till tio minuter per laddning. Bensin kommer att ge mer flygtid, och snabbare påfyllning gånger, men de modeller som använder bensin är dyrare.

För att bara få till hobby, den vanligaste formen av fjärrstyrda helikopter är koaxial maskinen. Denna maskin kommer att ha kommer att ha två stora rotorer, som är rotorerna ovanför helikoptern och oftast inga akterrotorn. Rotorerna snurrar faktiskt i motsatt riktning från varandra, vilket leder till större stabilitet.

Andra typer av fjärrstyrda helikoptrar inkluderar fasta beck, som har den traditionella utformning av huvudrotorn och akterrotorn. Den andra huvudtypen av fjärrkontroll helikopter ser också liknande, det kollektiva beck modeller. Den enklaste modellen för att lära sig på är den koaxiala modell. Kollektivet Pitch maskinerna är de svåraste.

För dem som just har börjat, eller de med mycket små barn kan det vara bäst att köpa en av de billigare modellerna tillgängliga Leksaksbutiker och avsnitt leksak av större återförsäljare. Dessa maskiner kommer ofta ge en bra bakgrund och erfarenhet för att se hur långt du vill ta hobby. Mer sofistikerade fjärrstyrda helikopter modeller kan alltid köpas senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.