Vad bör jag tänka på vid köp av Fish Tank?

Ett akvarium är en öppen topp glas rektangel prisma som används för att hålla levande fisk som husdjur. Ett enormt utbud av fisk typer, storlekar och arter kan hållas i ett akvarium. Det är viktigt att tänka på alla konsekvenser av att förvara fisk när du väljer ett akvarium. Det finns fyra huvudsakliga punkter som du bör tänka på vid köp av fisk tank: tank storlek, fisksorter, budget, och tid att avsätta för akvarium underhåll. Dessa poster sammanfatta alla aspekter av omsorgen för inomhus fisk. Om detta är ditt första försök att ha ett akvarium, är det viktigt att hålla din investering små.

Fisk tankar kan vara samma längd som en full-storlek vardagsrummet eller liten nog att passa på ett litet bord. Titta på möjliga platser i hemmet för ett akvarium och åtgärd. Tanken måste vara nära ett eluttag, skyddat från direkt solljus, en säker höjd från små barn och husdjur, och med tillräckligt med utrymme för enkel åtkomst för rengöring. Kom ihåg att inkludera utrymme för slangar och rör från tanken till vattenfiltret.

Gör en förteckning över vilka typer av fisk du vill behålla. Ta reda på vilken typ av villkor som de behöver och om de är förenliga med varandra. Vissa fiskar kräver varmare eller kallare vatten än andra. Olika arter av fisk kan ha olika tolerans för vatten pH-nivåer, och vissa är nattdjur.

Tänk på hur många fiskar du vill ha och vad utrymmet som krävs är att spara all fisk lyckliga och friska. En tumregel är att en tum (2,5 cm) av friska lekmogen fisk för en gallon (3. 8 liter) vatten för små fiskar. Tillåt en tum (2,5 cm) fisk per tre gallons (11,4 liter) vatten för stora och stökiga fisk.

Fisk tankar finns i en rad olika priser och storlekar. Det är viktigt att budgeten för alla objekt som behövs för att inrätta och upprätthålla ett akvarium i början av processen. Det finns en hel del utrustning som behövs och det kan snabbt lägga upp i kostnad. Glöm inte att inkludera kostnaden för fisken i din budget.

Fish tankar kräver regelbundet underhåll för att hålla miljön frisk och fri från alger och mögel. Var beredd att spendera två till tre timmar på den ursprungliga tanken inrätta och minst 20 minuter per dag på underhåll och rengöring av tanken. Fisk tankar kan ge timmar av njutning och är ett utmärkt tillfälle att lära sig mer om det marina livet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.