Vad bör jag tänka på vid köp av Fish Tank Heater?

Fiskar är växelvarma djur, deras inre kroppstemperatur varierar i samklang yttre temperaturförändringar. Om det finns för många temperatursvängningar, dock fisken upplever stress och blir mottagliga för sjukdomen eller dö. För att undvika detta akvarium värmare installeras i fisk tankar.

Ett akvarium värmare håller vattentemperaturen stabil och lämplig att kraven i de fiskarter i akvariet. Temperaturen kan variera beroende på fisk typ. Innan du köper en värmare akvarium, få reda på vad en viss fisk ras behov. En saltvattenfisk tank förvaras i ett kylrum kommer att kräva mer värme än en saltvatten tank förvaras i ett varmt rum. Ta reda på vad den exakta temperaturen i det område där tanken är placerad. Subtrahera krävs akvarium temperaturen från rumstemperaturen. Denna siffra är mängden av värmaren wattal behövs. För varje liter, bör det vara minst 4-5 watt värme.

storlek saltvatten tanken också måste beaktas när man köper en värmare akvarium. En liten Fishbowl eller tank kan göra med ett aggregat med en liten wattal. Ett större tank kommer att kräva ett aggregat med mer makt, eller ännu bättre, två värmare på motsatta sidor för att fördela värmen jämnt. En extra värmare är en bra idé, ifall man bryter ner. P

akvarium värmeelement kan köpas i ett akvarium leveranser shop. Många olika stilar och typer är tillgängliga. Två av standarden typerna hänga-på värmare och dränkbara värmare. är The Hangon typer bifogas en övre tanken kant, med kontroll över vattnet och glas-inneslutet elektriska delen under vattnet. Ubåten typerna är vattentät och kan nedsänkt i tanken. Dränkbara värmare är bättre eftersom de är mer effektiva, pålitliga och säkra. Köp den bästa kvalitet värmaren akvarium från en känd företag. Installera det nära filtret, eftersom det är där det finns ett bra flöde av vatten, och låt den för en hel dag för att stabilisera vattentemperaturen. Använd aldrig en värmare ur vattnet och aldrig hantera det innan det är urkopplad.

Den akvarium värmaren kommer att ha en termometer bifogas. Om inte, får en separat. Övervaka saltvatten tanktemperaturen med jämna mellanrum för att kontrollera att inga större svängningar. En bra akvarium värmare kommer att pågå en lång tid och med en ordentlig, stabil temperatur i saltvatten akvarium, för sällskapsdjur fisk borde vara i fin form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.