Vad bör jag tänka på vid köp av Basketball Hoop?

Köpa en basketball hoop verkar enkelt. Få en metall fälg och ett ryggstöd och du kommer att spela boll på nolltid. Tyvärr finns det andra saker du behöver tänka på om du vill ha en basketball hoop som kommer att hålla och ge dig år av nöje. Genom att fundera på vad du köper innan du köper den, kommer du sparar problem på vägen. Det första övervägandet av att köpa en basketboll tunnband är där du vill ha den. Du vill se till att den areal som du har i åtanke är stor nog för ett par personer att dribbla och spela utan att krocka med varandra. Du vill vara säker på att det inte finns några fönster eller andra ömtåliga objekt som kommer att gå sönder i området. En basketball hoop kan bli mycket dyrt om du alltid måste byta vad du av misstag har kastat bollen igenom. Vill du se till att marken är jämn och fast så att du lätt kan studsa bollen på den och så bollen inte skadas när du spelar. Slutligen vill du lägga din basketball hoop någonstans där du inte stör folk när du spelar. Om du ofta inte kan spela eftersom det är för mycket ljud, så har du inte hittat ett bra läge. När du har hittat den perfekta platsen för din Basketball hoop, måste du bestämma hur du vill montera den. Du kan montera den på en byggnad, som ett garage eller hus. Du kan installera en permanent påle i ett betongfundament och sätta bygeln på det. Du kan även få en fristående tunnband, som du kan flytta runt eller lagra undan när du inte använder den. Du kan också lättare att justera höjden på en fristående basket hoop. Ditt val kommer att avgöras av den plats du har valt, dina behov och din budget. Fristående basket fälgar är dyrare än de du monterar på ett hus. Monteras på en stolpe kan vara billig, men du måste ta hänsyn till kostnaderna för att installera staven också.

Nästa fråga är vilken typ av ryggstöd. Du kan välja trä eller glasfiber. Trä är ofta lättare och billigare, men det är kanske inte lika hållbart. Återigen kommer din budget och lokaliseringsfaktor in på ditt beslut. En faktor är att en tydlig glasfiber basketball hoop kanske ser bättre ut när den är monterad på ett tak eller en byggnad, eftersom det blir mindre uppenbar och inte sticka ut lika mycket.

Slutligen måste du överväga vilken typ av fälgen. Du vill titta på hur baksidan av bygeln tillmäter ryggstöd. Det kan vara fast, som är svetsad på plats, eller utbrytning, som är fjäderbelastade. En fast rim är billigare, men en utbrytning fälg absorberar tryck. Om du ska Slam dunking eller hängande på kanten, en utbrytning fälg kommer att vara mycket mer hållbara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.