Vad bör jag tänka på när man köper en trehjuling?

Också känd som en "trike," den trehjuling är ett barns första "Big Kid" leksak. Det ger stor rörelsefrihet och är ett bra verktyg för att uppmuntra barn att träna. En trehjuling kan också ge många timmars underhållning. Det första du bör tänka på när man väljer en trehjuling är storlek och ålder unge. Om ditt barn kämpar för att nå pedalerna, kan det leda till frustration och orsaka honom eller henne för att undvika ridning. Viktigare, kan nå kasta ur balans och ge ditt barn att sätta på trehjuling över eller ramlar av. Se till att han eller hon kan klättra på och gå av lätt, och kan nå pedalerna bekvämt medan i sittande ställning.

Priset är naturligtvis en avgörande faktor, så var kostnaden för tillbehör också. Med den tid du lägger på priset på en hjälm och kanske dynor knä, kan kostnaden stiga avsevärt. Det är bäst att inte försöka spara pengar genom att köpa en trehjuling som är för stora för att det håller längre, men ser för alternativ som gör det möjligt för trehjuling att växa med ditt barn, till exempel en plats som kan anpassas till olika höjder . Ett annat bra alternativ för att leta efter är ett handtag för föräldrar att hålla fast vid att hjälpa till att hålla trehjuling under kontroll tills din lilla ryttaren blir kunnigare. Sök efter ett handtag som kan tas bort när din unge kan hantera trehjuling på egen hand.

Något annat att tänka på är det faktum att många trehjulingar kräver montering. Se till att du kommer att kunna sätta ihop den ordentligt så det blir säkert. Om du hellre vill undvika sammanställer trehjuling själv, leta efter en som redan samlas eller höra sig för om affären kommer att montera det åt dig för en liten avgift.

Köpa en trehjuling kan verka som att köpa någon annan leksak, men en trehjuling är egentligen ett barns första fordonet. Barn måste inse att med förmånen att rida kom visst ansvar. Barn bör bära hjälm och rida trehjuling det sätt den är avsedd att köras. Att ingjuta en god säkerhetskultur med en trehjuling ger ditt barn en bra grund att lita på när han eller hon börjar cyklar och även när hon börjar köra, så det lönar sig att börja tidigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.