Vad bör jag tänka på när man köper en kylare?

En kylaren är en praktisk, portabel genomföra som kan användas för att hålla maten färsk och dryck uppfriskande kall. När du köper en kylare, är det viktigt att behålla sina funktioner i åtanke. Om du vill ha en kylare för allmänt bruk, fundera på att köpa en som erbjuder olika funktioner för olika tillfällen. En kylanordning kan erbjuda en separat behållare som ligger i toppen, ovanför isen, för kylning av livsmedel. På detta sätt behöver du inte släppa ut livsmedel direkt i isen, där vatten kan läcka in i förpackningen och orsaka mat för att bli blöt. Maten förvaringsutrymmet är flyttbar, så du kan enkelt ta reda på om du vill fylla kylaren med is och drycker. Det är perfekt för fester eller picknick, eller bara koppla av i trädgården.

storlek är en annan viktig fråga, och du kanske vill köpa mer än en storlek. Du kanske letar efter en liten sex-pack svalare att göra i din bil för buteljerat vatten eller bara ett par drinkar. Du kan också överväga en personlig svalare, såsom ett vakuum förseglad dryck svalare. De mindre modellerna kommer med ett vändbart halm, och större modeller finns tillgängliga med pump Försäljningsautomater för fyllning koppar. Du kommer att ha gott att dricka hela dagen.

Lagringsutrymme är en avgörande faktor när man köper en kylare. Den isolerade, mjuk-sidig design är ett praktiskt alternativ. Den finns i olika storlekar, från en som liknar en lunch påse, och kan användas som en, till en stil som mer liknar en strand väska. Bag stil kylare är hopfällbara, vilket gör dem ännu mer bekvämt. De kan fällas ihop för enkel förvaring när den inte används, kräver väldigt lite lagringsutrymme.

What about portabilitet? Tänk dig en rullande svalare. Du kan fylla den så full som du vill. Tillsatsen av hjul gör det mycket lätt att röra sig, att tillåta att rulla en hel kylare lätt i stället för att kämpa för att genomföra det. Detta är ett utmärkt alternativ att ta med till stranden eller parken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.