Vad bör jag tänka på när du köper rullskridskor?

Rollerblade är egentligen namnet på den mest populära varumärket av rullskridskor. Precis som många av oss kalla vävnader "Kleenex," sporten i inline skating kallas vanligtvis varumärket snarare än sporten. För att skapa populära terminologi kommer den här artikeln använder ordet "rullskridskor" omväxlande med mer lämplig term för "inlines. " Det första du bör göra innan man köper rullskridskor är att avgöra vilken typ av inline skate du behöver. Varit beväpnad med tillräcklig information kommer att hålla dig från att köpa rullskridskor som du hittar senare inte är rätt för dig. Den primära sak du måste tänka på är vad du kommer att göra med rullskridskor. Kommer ni att använda rullskridskor att lära sig att räkna åka skridskor? Ska du spela hockey? Är skridsko vad du har i åtanke? Eller köper du helt enkelt rullskridskor för motion och kul?

De flesta människor köper rullskridskor sannolikt planerar att använda dem för rekreation ändamål. I detta fall, multi-purpose, terränglöpning, eller fitness skridskor inline är de rätta för att köpa. I själva verket är de flesta Rollerblade marknad som utgörs av dessa allmänna ändamål skridskor. De är oftast gjorda av plast och fodrad med ett mjukt skum. Kopplingsförbehållet mekanism kan bestå av snören, spännen, eller en kombination av båda.

aggressiva eller skridskor gatan är tillgängliga för dem som vill göra mer aggressiv konster som slipar eller railslides. Dessa skridskor levereras vanligen med grind tallrikar, mindre, hårdare hjul och robust skal.

Nästa sak att tänka på när man köper rullskridskor är hur mycket pengar du vill spendera. Som med det mesta, desto mer pengar du sätter upp framför den mindre det kostar dig i det långa loppet. Men om du inte känner starkt engagemang för inlines ännu, kan det vara klokt att köpa en billigare par inlines från en lågprisbutik. Du kan prova dem och upptäcka om du gillar sport nog att göra en investering i ett bra par rullskridskor. Ett anständigt par rullskridskor kan köra dig $ 200 US dollar (USD) och uppåt.

När du köper rullskridskor, nästa fråga är skyddsutrustning som kan kosta runt $ 50-$ 100 USD. Den skyddsutrustning du behöver ingår en hjälm, vakter handled, kuddar knä och trampdynor armbågsskydd som ofta erbjuds i kombination förpackningar med rabatt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.