Vad bör jag tänka på när du köper ett bowlingklot?

Välja ett bowlingklot, liksom många andra typer av sportutrustning, kan vara lite förvirrande-speciellt för början eller bowlare nybörjare. Det finns dock några saker att tänka som gör att välja rätt bowlingklot lättare. Först måste du bestämma hur ofta du tänker använda ett bowlingklot och hur mycket du är villig att spendera. är bowlingklot byggda av en av fyra grundläggande typer av material, och var och en för en annan skäl. Den bowlingklot vanligaste köps och används av början bowlare är plast, men bollarna är faktiskt tillverkade av polyester. Plasten bowlingklot är den billigaste typen av boll, mycket hållbara och samma konstruktion som de flesta i-bollar hus bowlingbanor. En plast bowlingklot stannar i allmänhet på kursen den rubbas och förblir rak som den medar i gränden. Plasten bowlingklot fungerar bra för barn och dem som lär sig idrotten, men mer erfarna bowlare föredrar en annorlunda konstruerat boll. Den andra typer av bowlingklot är reaktiva harts, partikel, och uretan. Dessa typer av bowlingklot passa olika behov, men vem som helst lära sig att kasta en krok blir bättre nöjd med en av dessa typer än plast. Ett viktigt beaktande när man väljer en av dessa tre typer av konstruktion är Lane villkor. Torr köer köer som inte är oljade, och en uretan bowlingklot kommer att reagera ganska bra på dessa villkor och kan poleras till bättre kontroll kroken. Dock kommer den oljade körfält, en reaktiv harts eller partiklar bowlingklot reagerar bättre än uretan.

Tillsammans med byggandet av ett bowlingklot, är den vikt en annan viktig faktor. De flesta människor bör välja en boll som är ca 10% av deras totala kroppsvikt. Dock kan vissa fysiska förutsättningar påverkar behovet av mindre eller större vikt. Ett bra sätt att bestämma den rätta vikten av ett bowlingklot är att prova flera olika vikter på intern bowlingklot och Tillsätt ca ett pund (453,59 gram) till bästa vikt bollen. Anledningen till att lägga vikt är därför att ett bowlingklot med anpassade finger borrade hålen kommer att bollen känns lite lättare.

Välja rätt bowlingklot är inte svårt, särskilt med hjälp av en pro-shop. Kom ihåg att köpa en påse för att hysa dina bowlingklot för transport och om du planerar att bowla regelbundet för att utveckla och förfina dina utsläpp och ditt spel, är det värt att investera i ett par bekväma skor bowling och undvika upprepade hyresavgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.