Vad bör jag tänka på när du köper ett biljardbord?

Ett biljardbord kan vara ett perfekt komplement till en gillestuga i ett hem. Även vissa kontor har ett biljardbord för anställda att spela Biljard kaffe under raster och lunch. Rummet, typ av lek och konstruktion kvalitet är viktiga faktorer när man köper ett biljardbord. Att köpa ett biljardbord liknar köpa funktionella möbel till exempel en soffa. Du vill pjäsen som passar din stil och på ditt rum, men på samma gång du vill pjäsen till vara hållbara genom dess användning. De mest solida biljardbord har en balk som löper längs mitten av bordet som ansluter med passage balkar. Ett center beam ger bra stöd till både skiffer pool bordsskivan samt att hela tabellen, men tänk på det bord du köper inte bara en "drop-in"-strålar som saknar grund och är rent kosmetisk.

Fanér kan vara lika bra som massivt trä och lägger en skyddande beläggning av trä. Men det trä som används under den faner är viktig eftersom den tillför styrka till biljardbord. Trä-laminerat virke konstruktion är starkare och mer varaktig än dimensionell timmer konstruktion i ett biljardbord. Trä-laminerat virke är limmad hardwood lager, medan dimensionell virke är bara sågat och slipat.

ännu större biljardbord erbjuder mer utmaning. Bredden på spelyta av alla storlekar av biljardbord bör alltid vara hälften av bordets längd, så att offentliga förordningen uppfylls. Skenorna på ett biljardbord bör ha en hård kärna konstruktion trä för att ge en bra boll svar som möjliggör snabbt spel. Full profil, canvas-backed K66 dämpning är den standard som det är avsett för riktiga spela.

Kvalitet biljardbord väga upp till 1000 pounds (453,6 kg). Vara säker på golvet du funderar på att sätta på bordet kan hantera vikten på bordet och spelarna går omkring det. Svagare golv kan flex något som kan påverka balansen i tabellen.

Du behöver minst 5 fot (1,524 m) runt biljardbordet att det finns tillräckligt med utrymme för cue skott. Biljardbord vanligen finns i 6 "(1. 829 m), 7 '(2,134 m), 8 "(2,438 m), och 9' (2,743 m) storlekar, med 7" (2,134 m) är den mest populära. Många ytskikt finns tillgängliga, såsom vitkalkade trä eller mörk mahogny, som komplement till alla smaker och rum stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.