Vad bör jag tänka på när du köper Trading Cards?

Utan tvekan, att det viktigaste tänka på när man köper samlarbilder är: Vad är din anledning att köpa samlarbilder? De två viktigaste skälen som människor köper samlarbilder är att sälja dem och samla dem, men även inom dessa motiv, det finns många alternativ och variabler som måste beaktas. Om du köper samlarbilder med idén att sälja dem finns några olika vägar att gå. Du kan söka kort av enskilda spelare som du tror är undervärderade och undervärderat, sedan sälja dem när spelarna blir mer populära. Det mest värdefulla samlarbilder är rookie kort, signerade kort och minnessaker kort, som omfattar en bit av tröja eller något annat material inom kort. Kort som serienummer-den lägre desto bättre-också göra en premie. Du kan också köpa förpackningar, lådor eller även fall av samlarbilder, hopp om att hitta kort värdefulla nog att göra investeringen lönar sig. Köpa fall och sedan sälja rutorna i dem kan vara lönsamma, speciellt om du är en butik köper fall för grossistpriser, men den ursprungliga investeringen är mycket hög. Köpa gamla samlarbilder kan också vara lönsam, vilket kan köpa gamla förpackningar eller lådor. Köpa gamla förpackningar och lådor ger osäkerhet i beräkningen, eftersom du inte vet vilka kort du ska komma, men eftersom korten fortfarande är skyddade, det finns en god chans att de kommer fortfarande att vara i nära nyskick. Korten kan klassificeras, och gamla kort med höga betyg kommer alltid att sälja för ett bidrag eftersom de inte är lätta att hitta. Den som bara vill samla samlarbilder har ett antal alternativ, liksom. Och någon budget kan bo, du kan köpa ett 36-pack låda kort från slutet av 1980-talet och tidiga 1990-talet-se 1989 Topps fotboll-och få fler än 500 kort för så lite som $ 10 (USD), eller så kan du köpa en ultra high-end "låda" som innehåller bara sex kort-se alla Upper Deck Exquisite release-för allt från 500 USD till tusentals. Skillnaden är att 1989 Topps fotboll låda innehåller inte någon samlarbilder värde över 2 dollar, medan varje kort i Upper Deck Exquisite frigivning är någon sorts låg numrerade rookie, jersey, autograf eller annat kort som medför ett högt värde.

Många samlare har favorit spelare eller lag de gillar att samla in, och som allt annat, kan detta göras för att passa alla plånböcker. En regelbunden kortet på din favoritspelare kan kosta mindre än 1 US-dollar, medan en numrerad signerad rookie-kort kan kosta hundratals. Du kan också samla in fullständiga uppsättningar av vissa typer av samlarbilder, och detta också kan vara lika billigt eller så dyrt som du vill att det ska vara.

Det finns också alternativ för var du köper dina kort, speciellt om du använder Internet. Lägre priser-och säkerligen ett bättre urval-kan ofta finnas på auktionssajter webben i stället för kort lagrar. Det finns också prisguider för varje sport, så det finns ingen ursäkt för att göra en ovederhäftig köp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.