Vad bör jag tänka på när du köper Hockey Skates?

Hockey skridskor är en av de viktigaste delar av utrustning för en hockeyspelare. Köp de felaktiga, och du riskerar problem med stabilitet och vrida förmåga, att inte tala om brist på skydd mot träffar och snubblar. Det viktigaste när man väljer hockey skridskor är i skick. Till skillnad från andra skodon, måste hockey skridskor sitter stadigt.

Hockey skridskor inte skulle känna sig bekvämt lös, utan snarare stram och på något sätt "kort", med en märkbar press på framfoten området. Även om detta kanske låter smärtsamt, kom ihåg att hockey skridskor kommer att sträcka som de bryter in, men även om de inte gör det, är det ändå möjligt att ha dem utsträckta för lång i specialbutiker. Skridskor som är för stora, kan dock inte vara fasta och kan orsaka blåsor och även skador. Ett annat alternativ är att köpa en "mjukstarta", som består av ett hårt yttre skal med ett mjukt foder. Dessa typer av hockey skridskor avbrott i snabbare eftersom innerfoder kan mögel till spelarens fötter nästan omedelbart.

Priser för hockey skridskor öka i proportion till graden av hårdhet i bagageutrymmet, vilket indikeras av ett nummer. Number 1 skridskor kan hittas för ca $ 150 (USD), medan elitnivå hockey skridskor kommer att kosta i Ballpark på 500 USD. Hard skridskor rekommenderas inte för personer som väger mindre än 180 pounds (82 kg), eftersom det är osannolikt att de kommer att kunna bryta dem på lämpligt sätt. Att köpa den dyraste modellen är inte nödvändigtvis det bästa valet för alla, särskilt barn, som kommer att växa ur stövlar snabbt, och nybörjare, som inte kommer att tillbringa mycket tid på isen. Eftersom montering är så viktig, köpa hockey skridsko på nätet är en stor risk. Ändå gör många människor, eftersom det är svårt att slå Online Deals realisationer och utförsäljningar. Du kan säkerställa en korrekt passform genom att försöka hockey skridskor på en lokal butik innan du beställer dem på nätet.

En annan viktig aspekt vid köp av hockey skridskor är underhåll. Bra butiker erbjuder gratis sharpenings och värme stretching. Eftersom hockey skridskor är inte slipas förrän de säljs, och därefter kräva resharpening var fem timmars is användning, kan detta bli en stor kostnad om det inte ingår i priset på skridskor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.