Vad behöver jag för utrustning för bågskytte?

Bågskytte är en praxis som går tillbaka åtminstone 11. 000 år, till Paleolitiska området. Kraven i koncentration, snabbhet och noggrannhet har finslipat det under årens lopp i konstnärlighet. Om du vill lära dig hur bågskytte för målövning eller för jakt, behöver du viss basutrustning. En av de viktigaste punkterna du behöver är en båge. Experter rekommenderar att du börjar med ett traditionellt recurved eller lång båge, innan vi går vidare till svårare vapen såsom Compound eller armborst. I ditt val av båge, måste du kontrollera dra längd, vikt och längd på bågen. Du bör kunna dra strängen precis bakom din käke och vikten ska kännas bekväm. BÖJAS UPPÅT pilbågar är oftast det billigaste sorten, och är i allmänhet priser mellan $ 50-$ 100 US dollar (USD. )

bågar och pilar är en invecklad lag i bågskytte, och din pil val beror i stor utsträckning på vilken typ och storlek buga du använder. De flesta moderna pilar är gjorda av aluminium, även om dessa inte rekommenderas för användning med långa bågar. Vissa tillverkare publicera tabeller över båge och pil matcher. Det är också möjligt att köpa en pilbåge set, som innefattade rätt pilar för den medföljande båge.

Om du lär dig att skjuta, behöver du ett mål att träna på. De flesta målen är antingen formade som djur, eller traditionella koncentriska cirklar. Dessa är vanligen tillverkade av ett hållbart material som förhindrar skador som pilar. Det finns en mängd olika mål som finns, med enkla cirkel mål pris som börjar på omkring $ 20-$ 30 USD. Det rekommenderas att du börjar med ett stort mål, som de flesta nybörjare inte kommer att ha mycket god noggrannhet. När det gäller tillbehör, kan nybörjare vill ha en arm vakt, handske och bröst beskyddare. Dessa bågskytte poster allmänhet är tillverkade av läder eller tungt tyg och skydda kroppen mot oavsiktlig skada. Bågskytte handskar har tre fingrar och grundläggande modeller börjar runt $ 15 USD. Arm och vakter bröst är likaså prissatta.

För att få en sann Robin Hood-känsla, kanske du vill köpa ett koger att hålla dina pilar. Dessa är i allmänhet läder eller plast, och bandet på din rygg, höft, eller på sidan. Priserna för darrar varierar kraftigt, men de flesta läder modeller börjar runt $ 40 USD. Varnas för att ett koger kan kasta bort ditt saldo på först, så du kanske vill att öva med det om att vänja sig. Du kommer också att behöva köpa extra bowstrings, som en sträng kan nafsa eller bryta efter många användningsområden. Dessa är i allmänhet billigt, vanligtvis kostar mindre än $ 5 USD.

Även om det inte är tekniskt utrustning, dem som lär bågskytte måste lära sig att ägna stor uppmärksamhet åt säkerhetsåtgärder. Var noga med att praktisera i ett tydligt område som är tydligt märkt för bågskytte. Håll utkik efter eventuella herrelösa människor eller djur som kan vandra in i ert sortiment, och aldrig skjuta när det inte finns några hinder framför dig. Innan du börjar öva på egen hand, kanske du vill ta några lektioner för att lära dig korrekt till form och teknik. Genom att vara tillräckligt förberedda, du minska risken för skador och lämna ditt sinne kan koncentrera dig på ditt skytte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.