Vad är vissa typer av Gymnastik utrustning?

Gymnastik är en dynamisk sport som kräver styrka, flexibilitet, kraft och snabbhet. Den som bestämmer sig för att bli en gymnast måste vara beredd att avsätta timmars utbildning för att bli skicklig på denna krävande sport. En typisk gymnastik konkurrensen är bland annat Gymnastikutrustning att varje gymnast måste behärska för att gott och väl vid varje träffas. Till exempel är alla kvinnliga gymnaster som krävs för att visa upp sina färdigheter på gymnastik utrustning som innehåller skoparmen, ojämn barer och valv. Varje apparat har sina egna problem för att kunna utföra ett framgångsrikt sätt.

skopan är en bit Gymnastikutrustning som är en av de mest nervpåfrestande händelser att göra och titta. Det är en lång trä balk som gymnast måste springa, hoppa, tumling, flip, och pose. Som på balken kräver förmåga att balansera och upprätthålla kontroll när du flyttar på en smal bit av trä som är bara fyra (10,16 cm. ) Inches bred. Den ojämna staplar är en del av gymnastik utrustning av metall eller stål. Den kvinnliga gymnast måste använda fältet för att utföra flips, handstående, gungor och andra akrobatiska rörelser. Hela rutinen, måste hon växla mellan övre och nedre stänger av denna gymnastik utrustning.

Valvet är en apparat som används av både manliga och kvinnliga gymnaster. Den gymnast går mot en språngbräda som lanserar gymnast till rörelsen. Den gymnast händer vidröra valv och han eller hon utför en komplicerad serie av vändningar över valvet.

Kvinna gymnaster användning gymnastik utrustning utöver valvet. Ringarna är en apparat som bara använder män på grund av överkroppen styrka som krävs för att använda denna apparat. Män är skyldiga att utföra handstående och statisk håller medan du håller ringarna.

Män utför också på parallella barer. Barerna är oftast gjorda av plast, trä eller kompositmaterial. Den gymnasten skall utföra gungor, handstående och statisk håller på BARR. Den höga bar, byggd av metall eller stål, är en annan del av gymnastik utrustning när manliga gymnasterna utför olika akrobatiska rörelser, inklusive jätten gungor, Aerial flyttar ut, och flips.

både manliga och kvinnliga gymnaster utföra golv rutiner på våren golvet. Våren golv består av fjädrar, skumgummi och trä för att bilda en mjuk yta för gymnaster att tumla över. Detta hjälper gymnasten att landa säkert och ökar höjden tumbling passerar. Under denna övning, honor gör alltid på musik, medan män utföra utan hjälp av alla musikaliska ackompanjemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.