Vad är skillnaden mellan Figur Skridskor och Hockey Skates?

Hockey skridskor och inlines siffra är utbytbara för endast mycket grundläggande, början flyttar till exempel lära sig att balansera, stoppa och stroke på skridskor. Utöver detta är siffran skridskor och hockey inlines utformas mycket olika och används för olika ändamål. Toe plockar, blad och form varierar kraftigt mellan figur skridskor och hockey skridskor.

Figur skridskorna är längre i formen än hockey skridskor i samma storlek. Skridskorna är utformade på olika sätt för olika balanser av vikt. I konståkning, några rörelser behöver mer vikt som sätts i hälen medan andra åtgärder måste vikten balanserade på tå. Hockey skridskor är utformade för att passa åkare så bekvämt som möjligt och är gjorda för maximal hastighet.

Bladen på figur skridskor skilja sig kraftigt från knivar på hockey skridskor. Konståkning blad sticker ut mer från skridskon som kan vara farliga under kontroll i hockey och kan orsaka skador. Bladet på en hockey skridsko är inte bara kortare, men smalare och mer lättviktig än bladet på en siffra skridsko. De flesta siffra skate knivarna är monterade rätt på skon och knivar ersättning kan ofta läggas hockey skridsko blad är oftast löds på och bladen är oftast inte utbytbara. Det är viktigt att notera att bladen varierar också inom de olika grupperna av hockey och skridskor figur. Till exempel är bladen på målvakten hockey skridsko utformad för att gå omkring i mål området och är inte gjorda för hastighet slag över ett större område som andra hockey skridskor. Skridskor gjorda för isdans funktionen säkrare och kortare blad än andra typer av figur skridskor. Krökning av bladet varierar mellan olika typer av figur skridskor och inlines fri stil är helt annorlunda från dans skridskor.

Toe hackor, eller skårorna på spetsen av skridskon blad nära tån, är en annan viktig del av skridsko design. I hockey skridskor är tå plockar bara utformade för snabb hållplatser, medan i konståkning tå plockar behövs för hopp och snurrar. Den komplexa tån plockar på figur skridskorna gör dem svårare att bemästra än grundläggande hockey skridskor. Det är möjligt att göra några konståkning hopp i hockey skridskor, men det högsta hissen och effekt är vanligtvis inte möjlig utan siffra skridskor. Fri stil siffra skridskor har större tå plockar än vanlig siffra skridskor på grund av hopp som utförs i fri stil skating.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.