Vad är skillnaden mellan Baseball och softball?

Bats, åkrar och tomter är några av de största skillnaderna mellan softball och baseball. Även softball är så fysiskt krävande som baseball och kräver en lika stor mängd strategi och skicklighet, är softball tänkt som en kvinnas enda spelet. Denna förening hände under andra världskriget, som kvinnor förgrenade sig, tar över den nationella tidsfördriv tills trupperna kom hem.

Skillnaderna i fladdermöss kan vara tekniska men det är värt att notera. Fast-pitch softball fladdermöss är också kallas flaskan slagträ eftersom de liknar en flaska. Det fat softball fladdermöss har en diameter av 2? "(5,7 cm), medan ett basebollträ har en diameter av 2?" (7 cm). Det finns också skillnader i minskningen av BAT. Att hitta droppe av BAT subtrahera längd BAT från vikten. Så om en fladdermus var 30 "(76,2 cm) lång och vägde 27 ounce (765,44 gram) skulle ha en droppe -3. Baseball har i allmänhet en droppe -3. Fast-pitch softball fladdermöss är lättare för sin längd och därför har en större nedgång vikt. Slow-pitch fladdermöss är helt annat och kommer att ha en Bat Performance Factor (BPF) på 1,20 som alla softball fladdermöss måste ha.

Fältet är mindre i softboll än baseball. Baseball har 90 fot (27,43 meter) bas vägar, softball har 60 fot (18,29 meter). I baseball krukan's Mound är dubbelt så långt från hemmet än i softball och det är upp. The Pitcher's Mound inte höjs i softball. Runt fältet staketen är kortare också, eftersom det är mycket svårare att få den större, tyngre softball utanför fältet.

Platser separat baseball och softball ännu mer. Det lömska pitch är unikt för softball och inte används i baseball alls. Eftersom avståndet från pitcher's Mound till torped är så mycket kortare, är bollen något tyngre, och kulle är även med resten av fältet. Krukan kan använda ett lömskt pitch kallas en stamledning. Den riser pitch kurvor uppåt när den träffar plattan. Vissa softball spelare kommer inte ens kasta en Fastball eftersom det betraktas som ett slöseri med deras tid. Till skillnad från vissa baseball krukorna få sin berömmelse från sina snabba tonhöjd.

Softball har mindre rörelser och annan utrustning än baseball, trots att den delar många av de regler och struktur, men det är en annan sport helt och hållet. Sin förening som en kvinnlig idrott, lika med baseball, är att inte fullt ut förstår spelet. Spelet ändras genom sina mindre område, större boll och unika pitching stilar.

Softball lovers everywhere inte kunde låta bli att vara besviken över att veta att 2008 var det sista året då de olympiska spelen kommer att vara värd softball spel. Det infördes 1996 som en kvinnofråga bara idrott. USA-teamet har tagit guld varje år, utom 2008, då Japan tog guldet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.