Vad är några olika typer av campingutrustning?

Camping är ett underbart sätt att njuta av upplevelserna och fly från vardagen. Camping resor kan anpassas till den kompetens och vågad av de inblandade äventyrare, och kan vara underbart för familjer, par, eller ens flickvänner "getaway semester. För camping nybörjare, kan utforska grundläggande campingutrustning vara en viktig del av förberedelserna för friluftsliv. Genom att förstå även ett osynligt problem belopp om tält, förnödenheter och annan campingutrustning, en resa kan göras säkrare och roligare för alla inblandade.

Om planer omfattar sova utomhus är ett tält sannolikt den mest vitala del av campingutrustning. Tält finns i många olika modeller och storlekar och kan erbjuda ett brett utbud av funktioner. Flesta tält kommer med instruktioner om hur man bygger strukturen, men dessa kan vara bekant svårt att förstå. När ett tält har förvärvats, praxis sätta upp och ta ner några gånger innan de lämnar på resan.

Om camping kommer att äga rum i ett område där väderförhållanden kan komma att ändras snabbt, överväga att köpa en tre-säsong eller regn-resistant tält. Många campare som har dränkts kan intyga att det är viktigt att hålla regn ut ur tältet. Tält finns att köpa på många sportartiklar samt camping butiker, och varierar i pris beroende på storlek, kvalitet och funktioner. kan vikten av tillförlitliga ljuskällor inte överskattas. Åtminstone borde campare föra alltid ficklampor och backup batterier med dem. Lanternor, avveckla belysning och soldriven ljuskällor kan också vara tillrådligt delar av campingutrustning. Efter en kväll med skrämmande lägerelden berättelser, en ficklampa på vägen till badrummet kan vara till stor tröst. I allvarligare fall, en ficklampa eller lykta kan hjälpa en förlorad husbil uppmärksamma eller hitta sin väg tillbaka till lägret. En annan viktig del av campingutrustning är en matsal eller annat vatten-transporterar enheten. Till skillnad från plast vattenflaskor, matsalar kan återvinnas och är ofta lätta att klämma på ryggsäckar eller bälten för enklare redovisade. Om campare avsikt att använda lokala sötvatten källor, såsom floder, bör för dricksvatten, camping utrustning för vattenrening ingå. Vattenrening piller eller filter kan ta bort bakterier som kan orsaka sjukdom, och finns på de flesta campingplatser utbudet butiker.

Om en medlem i partiet är en erfaren jägare eller Självgående fälthackar, få tillräckligt med mat under hela resan. Kom ihåg att även tvättbara bestick, tallrikar och koppar. Vid medtagande av mat, är det viktigt att föra campingutrustning för lagring. Medan många campingplatser erbjuder mat låst skåp, kan vissa varna dig för att avbryta mat från en hög gren att avvärja uppmärksamhet av björn och andra vilda djur. Vara säker på att inkludera robusta rep och säckar skräp eller örngott för att hålla maten utom räckhåll för hungriga Critters.

Camping i vilda platser kommer alltid att innebära en viss risk. I händelse av skada eller olycka, ge en första förbandslåda med basförnödenheter. Som ett minimum bör denna viktiga del av campingutrustning ingår bandage, antiseptisk kräm eller salva, smärtstillande och pincett. Detta kan låta campare att behandla mindre skador utan att ruinera resan, även om allvarliga eller förvärrade skador bör få professionell medicinsk vård på en gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.