Vad är några olika typer av barns Kortspel?

Det finns alla typer av barns kortspel på marknaden. Dessa kan vara roligt för barnen eftersom de ofta har ljusa färger och mönster kul. Däremot kan många barn kortspel som också spelas med en vanlig "vuxen" kortlek med 52 spelkort. Playing barns kortspel med vanliga spelkort är ett utmärkt sätt att lära barn om siffror, punkt värde och kostymer. Go Fish, Mau Mau, och Svarte Petter är bara några av de olika typerna av klassiska barn-kort spel som kan spelas med en vanlig kortlek med 52 spelkort.

Go Fish är oftast bäst spelas med två till fem spelare. ACE är hög och de två är låg. Go Fish är en av barnens kortspel där bara siffrorna på korten används och inte passar. Dealern delar ut korten ut runt bordet för spelare med fyra eller fem personer få fem kort vardera och två eller tre spelare får sju kort var. Resten av korten i Go Fish placeras i en hög med framsidan nedåt i mitten av tabellen. En spelare har valts ut att gå först och han eller hon frågar vilken spelare som helst för något värde kort han eller hon redan har minst en av. Om spelaren har begärt en eller flera av de bad om kortet, måste spelaren ge dem till spelaren som bad för dem. Till exempel, om Garrett bad Jenna på sju och Jenna hade två sjuor på handen, skulle hon måste ge Garrett båda sina sjuor. Om Jenna hade några sjuor, skulle hon säga Garrett till "Go Fish". Garrett skulle dra det översta kortet i högen. Om han plockade upp en sju, skulle han visa alla kortet och ta en annan vändning. Om kortet inte var en sju, skulle han behålla kortet och Jenna skulle ta hennes tur eftersom hon är den som sa "Go Fish. "

Regler varierar för barns kort spel som Go Fish, men i de flesta versioner av spelet om spelaren begära ett kort blir det kort han eller hon fortsätter att spela tills de inte längre får korten de begär. Go Fish slutar när det inte finns några kort kvar i dragningen högen, eller när en spelare får slut på kort. Spelaren med de flesta grupper av fyra kort av samma, vinner.

I Crazy Eights, får varje spelare sju kort. Resten av korten läggs mitt i en lek med det översta kortet möta börja kasta stacken. Om en åtta är uppskruvad i barns kortspel av Crazy Eights, måste det ställas tillbaka i leken och nästa kort dök upp. Spelaren på vänster om dealern börjar och matchar ett kort i hans eller hennes hand till dräkten eller värdet på kortet ovanpå bortläggningsstapeln.

Om spelaren i Dubbelhuvud inte kan matcha antingen värde eller kostym, han eller hon plockar upp ett kort ur högen tills ett spel kan göras. Åttor kan användas som ett värde och alla passar i de flesta versioner av barns kortspel av Crazy Eights. Spelaren använder en åtta måste ringa det nya numret värde eller kostym. Den spelare som har slut på kort först, vinner spelet.

Old Maid kräver minst två spelare. Innan återförsäljaren tar ut alla kort måste alla queen avlägsnas från däck. Det är okej om en spelare har ett extra kort. Efter spelarna visa sina kort, kassera de alla paren. Vid varje tur, låter en spelare spelaren på hans eller hennes vänstra välja ett kort från hans eller hennes hand. Om kortet är ett par, kan paret kasseras. Varje spelare som gör sig av med sina kort är säkert. Den person kvar med "Svarte Petter", eller den extra drottning förlorar spelet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.