Vad är några kända Sports Quotes?

världen över har vunnits av phenonomon av sport, och därför de som spelar spelet har blivit ikoner. Vare smart eller bara dumt, dessa aktörer verkar alltid ha något att säga. Här är några bra citat av spelare och de som älskar spelet: Golf är en bra promenad bortskämd.

-Mark Twain

>

Professionalism i tennis . . . bara resulterade i att miljardärer ur rude barn, ger ett anstormande lynnig avhoppare, och en massa killar med hår som ser ut som om fladdermöss sov i den. . . Tiden, mitt huvud simmar med tanken att jag har tittat på tennis framsteg från Don Budge och Alice Marble att Farrah Fawcett blir John McEnroe mor-in-law.

-Dan Jenkins Playboy (1985) När du säger att du är en Padre, folk frågar när blev du en förälder. När du säger att du är en kardinal, berättar de för dig att arbeta hårt för att nästa steg är påve. Men när du säger att du är en Dodger, vet alla att du är i de stora ligorna.

-Tommy Lasorda Jag var ung och orädd i dessa dagar, men alltid haft rida på Cartmel. De brukade kalla mig "Cartmellor", antagligen eftersom jag fortsatte att komma tillbaka på en bår.

Stan Mellor (1982) är Champions inte görs på gym. Mästare är gjorda av något de har djupt inom sig-en vilja, en dröm, en vision.

-Muhammad Ali, amerikansk boxare

Du vinner några, du förlorar något, vrak du några.

-Dale Earnhardt är de två viktigaste jobb i USA innehas av utlänningar-room service och goal-kicking.

-Beano Cook

Basket, ett spel som inte kommer att passa för människor tills de satte korgen umbilicus-hög och tillbaka girafferna på zoo.

-Ogden Nash

Om du vill veta vad du ser ut om tio år, titta i spegeln när du har gjort marathon.

-Jeff Scaff När jag steg in på domstolen, behöver jag inte tänka på någonting. Om jag har ett problem utanför banan, tycker jag att när jag spelar, är mitt sinne tydligare och jag kan komma med en bättre lösning. Det är som terapi. Man slappnar av mig och ger mig möjlighet att lösa problem.

-Michael Jordan När Mike Tyson blir galen, du behöver inte en domare, du behöver en präst.

-Jim Murray, Los Angeles Times (1996)

Det finns tre saker du kan göra i en baseball spel-du kan vinna, kan du förlora , eller så kan det regna.

-Charles 'Casey Stengel

Läkare och forskare sade att bryta de fyra minuter mil var omöjligt, att man skulle dö i försöket. Så när jag kom upp från banan efter att kollapsa vid mållinjen, jag tänkte att jag var död.

-Roger Bannister (Efter att ha blivit den första person break fyra minuter mile, 1952)


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.