Vad är några grundläggande Swimming Strokes?

fyra grundläggande simning strecken är sådana som innehåller den främre krypa, det ryggsim, bröstsim den och fjäril. Vanligtvis första lärt av dessa slag är den främre genomsökningen. Den ryggsim allmänhet undervisas nästa. Bröstet stroke och fjäril stroke simning tenderar att vara reserverade för simmare som är ganska skickliga framför crawl och ryggsim. Den främre krypa använder full utbyggnad av vapen, som växelvis scoop i vattnet förbi simmare huvudet . Detta gör kroppen för att gå vidare och mer makt läggs i simning slag av vapen av ljus kraftfulla sparkar, på samma gång. De sparkar är mest effektiva när de kommer från låren, och inte knäna. Det simmare bör också försöka hålla sparkar även med vatten, eftersom extra stänker gör kick mindre effektiv.

De flesta simmare lära sig grundläggande simning strecken har svårt att bemästra andas aspekterna av detta slag. Eftersom kroppen är vänd nedåt, simmare måste lära sig att andas i samarbete med ta en stroke. Detta innebär andas på den motsatta sidan arm som sträcks ut, med en snabb vända på huvudet. Huvudet ska ligga plant på sin sida, utan simmaren helt lyfta huvudet ur vattnet. Att lära sig att andas samtidigt som man gör detta slag tar tid att bemästra. När börjar simmare kan göra en framkomlig front crawl flyttar de ofta på att lära sig ryggsim. Vissa tycker att detta stroke lättare, eftersom kroppen är vänd uppåt, så man kan andas med lätthet under denna stroke. Leg kicks är ganska lika i denna stil, och simmaren ska försöka att inte göra stora stänk med benen. Tår påpekade att skapa en större effektivitet när kroppen rör sig genom vattnet.

Armarna förs upp en i taget, i vad som ser ut som en väderkvarn om man tittar på en simmare övar dessa simma streck ovanför pool. Armen rör sig upp och sedan sträcker sig tillbaka, sedan kommer fram till bredvid kroppen från under vattnet. Eftersom framåt börjar med den första armen, den andra rör armen upp och når förbi simmare huvudet. Slaglängden är mest effektiva när armarna ligga nära kroppen. De bör nästan beta på öronen när de når tillbaka. Det bröstsim koordinerar rörelser ben och armar. De simmare vänd ner i poolen, och sedan med både armar och ben gör cirklar, som slutligen lyfta den övre halvan av bröstet ur poolen där ett andetag tas. Den benrörelser är mycket lik förflyttning av grodlår, och armarna kopiera denna rörelse. Detta är en långsam takt som ger utmärkt aerob träning.

I Fjärilsim, båda armarna komma upp ur vattnet och utföra en stroke liknar framåt krypa simning stroke. Armarna går över huvudet och sedan dra simmaren lite framåt höja bröstkorgen för ett andetag. Eftersom huvudet ned i vattnet benen komma upp. Detta är en svår stroke att bemästra, även om många tycker att det är både roligt och utmanande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.