Vad är några bra Brädspel för vuxna?

Brädspel är en bra källa till underhållning för de informella träffarna och partier, men det finns också många brädspel spelade som hobbies. Brädspel varierar från sällskapsspel till spel som testar din strategi och minne. Samtidigt välja styrelse spel för olika åldrar kan vara svårare, att välja brädspel för vuxna kan baseras på enskilda situationer inte alla spel som kräver användning av styrelser.

Några populära brädspel för vuxna varierar mellan två spelare till fyra eller fler. Uppenbarligen klassiker som pjäser och schack fortfarande favorit två spelare brädspel för vuxna. Om du letar efter något att leka med fler än två spelare, anser några av de andra stora brädspel.

Monopol är en av de bästa spelen som säljer styrelse genom tiderna. Det finns flera överlämnanden av denna klassiska fastighet buy-out spel som tilltalar alla från fotbollsfans till musikälskare. Också ranking högt i popularitet hos vuxna Trivial Pursuit spel. Det finns flera sorter av denna brädspel med en rad frågor om olika ämnen från slumpmässiga till specifika. Star Wars, musik, särskilda decennier, eller bara trivia sammelsurium alla Trivial Pursuit sorter. Övriga styrelseuppdrag spel för vuxna som har sålt bra omfatta Sequence, ett spel med kort, chips, och en styrelse, Rappakalja, en bluff som spelas med kort, tärningar, och en styrelse, och naturligtvis DVD brädspel. DVD brädspel anställa en styrelse och symboliskt bitar, men mycket av spelet är baserat på frågor som besvaras genom att visa klipp från spelet är inkluderat DVD. Scene It är ett populärt exempel på olika typer av DVD-brädspel för vuxna. Det finns många andra spel för vuxna som är en kombination av spel. Några populära spel såsom äpplen för äpplen använder bara kort utan en styrelse, men är egentligen mer som ett brädspel än ett kortspel. BEDRÄGERI använder bara tärning, men är fortfarande ett populärt bordsskiva spel. Andra bra val av brädspel för vuxna inkluderar Scrabble, Rack-O, skrupler och krig mellan könen. Om alkohol är en part faktor, finns flera brädspel för vuxna avsedd att spelas som en dricka spel.

När du väljer brädspel för din nästa get-together, fundera över hur många som kommer att spela, vilka deras intressen är, och om du vill spela flera korta spel eller en eller två långa. Dessa faktorer kommer att hjälpa dig bestämma vilken brädspel att bryta ut och vilka som ska lämna gömd i garderoben. För större storlek, gemenskap, överväga att inrätta två tabeller med en mängd olika spel på varje.

Det finns flera brädspel för vuxna som också vädja till tonåringar och äldre barn. Kom bara ihåg att vara ansvarig om dina val om din insamling gäller båda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.