Vad är några bra Brädspel för tonåringar?

familjer kämpar för att hitta saker att göra på en regnig dag eller en helt natt hemma, många ser till brädspel som ett sätt att samverka och ha kul tillsammans. Det verkar som att engagera yngre barn i ett brädspel är betydligt enklare än att behålla en tonårings uppmärksamhet för en timme eller två. Men det finns många brädspel för tonåringar att familjer kan vända sig till.

Tänk på att hitta brädspel för tonåringar att spela är inte mycket annorlunda än att hitta dem som för vuxna. En tonårings spelstyrka avancerad nog för de flesta typer av brädspel, med undantag kanske av trivia spel som ställer frågor om händelser före sin tid. Men många moderna trivia spel DVD brädspel och är ett utmärkt val för äldre barn och vuxna. Välja underhållande DVD brädspel för tonåringar, anser att deras intressen. Skriker om Musik är ett exempel på de olika DVD-brädspel som tillgodoser ett särskilt intresse. Det finns även liknande spel baserade på TV och filmer. Om du vill stänga av TV för en natt, så att andra typer av spel. Klassiska brädspel som Monopol tilltalar olika åldrar och kan hittas featuring modern licensierade figurer, som The Simpsons, att ytterligare bredda sitt överklagande. Ett annat bra utbud av brädspel för tonåringar ingår strategi spel. Risk och Axis och allierade oldies, men godsaker, men det finns moderna versioner också, såsom Carcassonne, Caylus och Killer Bunnies, som är ett strategispel som spelas bara med kort.

Ett annat populärt spel spelas bara med kort är äpplen Äpplen. Detta spel är ett bra partyspel att tonåringar och vuxna kommer att njuta. Det är i grunden ett ord förening och jämförelse spelet, men spelarna försöker att tillgodose goda (eller dåliga) dom andra spelare. Av liknande popularitet är Cranium, ett brädspel som kombinerar en mängd aktiviteter som utmanar sinne. Dess variation i spelet bidrar till att göra det lockande för alla olika typer av spelare.

I valet brädspel för tonåringar, som tillgodoser deras intressen och förmågor kommer att bidra till att du har valt ett spel som de kan njuta av. Även många massa merchandise återförsäljare säljer olika brädspel för alla åldrar, anser besöka specialbutiker och söka nätbutiker för ännu större val. Du kan också be din tonåring om de har spelat några bra spel till dina vänners hus. För de flesta familjer det handlar om att få sina barn till bordet för kvalitets tid tillsammans, men att välja bra spel din tonåring har kommer att bidra till att de ska återvända till förhandlingsbordet gång efter gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.