Vad är några bra Board spel för barn?

Det finns många brädspel för barn, och lära barn att spela brädspel kan vara ett utmärkt sätt att främja en sund och vänlig konkurrens och god sportsmannaanda. Många brädspel för barn är också inriktas mot att lära grundläggande färdigheter som läsning, räkning, med deras minne, och som inser färger. Liksom, spelar brädspel för barn är ett utmärkt sätt att få kvalitetstid med familjemedlemmar.

Två standard brädspel för barn som är yngre är Shoots and ladders och Candyland. Candyland lär barn hur man förhandlar rör sig genom en styrelse, hur man lär sig några enkla regler brädspel, och hur man känner igen färger. Skott och Stegar betonar räkning och dessutom införs barn till lycka element som ingår i många avancerade brädspel. Det kan ta lång tid att spela, speciellt med många aktörer, men det kan understryka att lära sig att ha tålamod och lära sig hur man turas om. Som barn ålder, kan de ändå få tillgång till dessa brädspel, men vill ha mer utmanande spel. Varianter av Parcheesi gillar Trouble och Tyvärr är utmärkta för att fortsätta att fokusera på att räkna, tur och strategi. Andra brädspel för barn som kan i allmänhet spelas av barn åtta år och uppåt inkluderar Monopol och Alfapet. En annan av de populära brädspel för barn är Clue. Kids arbetet deduktivt resonemang och tar anteckningar. Om man vill deemphasize att Clue börjar alltid med död "Mr Kropp ", kan man direkt barn till Clue Junior.

Många brädspel för barn är faktiskt mindre utmanande versioner av beprövade brädspel för vuxna. Tillsammans med Clue Junior, kan man spela Scrabble Junior och Monopol Junior. Trivia spel inriktad mot barn är också ett populärt val. Många av dessa innebär en DVD-delen då barn tittar på ett kort segment av en välkänd film och gissa något om det.

Junior brädspel för barn är utmärkta för barn som är för unga för att spela den mer sofistikerade version av ett spel. Alternativt kan föräldrarna gå ihop med yngre barn som är lite för ung för vissa spel. Till exempel kan en förälder ha hennes fem år gamla son vara på hennes team för en monopolspel med äldre barn. Barnet skulle vara det officiella rullen av tärningarna, och mover i bitar, medan föräldern tar hand om att räkna pengar. kan vissa två spelare brädspel för barn införas ganska tidigt. Till exempel, en del ganska unga barn har en naturlig affinitet för schack, även uppvisar viss förståelse för schack vid en ålder av fem till sex. Om schack är för utmanande, är damspel ett utmärkt sätt att lära barnen hur man ska tänka igenom konsekvenserna av sitt handlande.

Titta även för brädspel som inte är massa marknadsförs. Flera bra, mindre kända spel är mycket populära bland barn. Dessa inkluderar Labyrinth Jr, Labyrinth, Blokus, och spel som Mancala eller Kinaschack.

Small "mamma och pop" Leksaksbutiker eller webbplatser på Internet kan erbjuda en uppsjö av brädspel som man inte finner oftast på större butiker. Många spel är import från andra länder. Särskilt Ravensburger, vilket gör utmärkta pussel, också har många knappt kända brädspel som kan vara en trevlig förändring från de vanliga amerikanska erbjudanden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.