Vad är fisk och Wildlife restriktioner?

En av de främsta anledningarna till att människor reser är att uppleva nya landskap. Vara omgiven av helt nya växter och djur kan vara inspirerande. Som en resande, är det dock viktigt att komma ihåg att ekologi varje livsmiljö och region i världen har tagit tusentals år att skapa. I själva verket kan ett ekosystem helt kastas bort genom införandet av bara ett frö från en utländsk anläggning. Det samma gäller för djur. Om bara ett fåtal djur som förs till en ny region, de kan överskrida området och fullständigt kasta bort ekosystemet. På grund av dessa skäl, många regeringar är mycket tydlig på vad slags växter och djur kan importeras till eller exporteras från sitt land.

Innan du reser är det viktigt att veta om fisk och vilt begränsningar som kan uppstå under resan. Fisk och begränsningar djurliv täcka växter, djur, och även vissa livsmedel. Alla livsmedel som kan vara transport av levande organismer kan beslagtas och förstöras i tullen.

Färsk frukt och grönsaker inte tillåtas att passera gränserna eftersom deras frön kan bli lönsamt för grobarhet. Om du inte vill ta några kulinariskt hem med dig, anser torkade kryddor eller kärnor, något som har varit på flaska som vin, såser, eller konserver, eller behandlar en sådan som choklad och godis. Dessa bör passera genom tullen utan problem. Förutom färsk frukt och grönsaker är levande växter också förbjudna enligt många tullpolitik. På grund av den otroliga reproduktion förmåga växter, en fröplanta kan utgöra ett stort hot mot ett ekologiskt system. Anläggningen kan överskridandet andra växter som är viktiga för ett system. Dessutom, om anläggningen som ett virus, kan man utplåna grödor eller delar av vilda djur i hela landet. Inte bara skulle detta skapa miljöproblem, men det kan också hota viktiga livsmedel.

Om du funderar på transport av ett djur under din internationell resa, vara säker på att du är medveten om fisk och begränsningar vilda djur på djur. Varje land har en annan uppsättning regler om djur. Vissa djur är inte tillåtet att passera genom tullen alls. Andra innehas av tullen för en karantän innan de släpps till ägaren. Om du vill ta med ditt husdjur med på din semester, se till att forskningen fisken och tullen vilt specifikationer för varje land som du besöker.

För mer information om amerikanska fisk och tull djurliv, besök www. customs. ustreas. gov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.