Vad är en inside-The-Park Home Run?

Under senare år har stor vikt lagts på home run i professionell baseball, både som ett skådespel för fans och för journal-jaga idrottare. Verkligen, som en-de mer spännande aspekterna av spelet, har home run funnit nåd med fans och spelare lika, men en av de mindre vanliga typer av bostadslån löper har blivit allt sällsyntare eftersom spelet har utvecklats, den inne i parken Home Run är en home run där smeten faktiskt inte bollen ur spel, utan snarare lyckas springa runt de grunder och värderingar innan fielders kan märka ut honom. Den inne i parken home run var mycket vanligare under baseball's dead-boll eran, eller den period mellan 1900 och 1920, precis runt tiden Babe Ruth började power-hitting. De döda-ball ERA featured lägre poäng spel och färre går hem, men inne i parken home run var vanligare-delvis på grund av arenorna var mycket större och hade mer yta till sitt utängar, så hamrar att kapitalisera när fielders fick springa stora avstånd att ta hand om bollen. Smet skulle behöva röra varje bas, precis som en enkel-, dubbel eller tredubbel och hinna hem plattan för att göra mål en inne i parken home run.

Även mindre vanligt idag, inne i parken går hem det händer fortfarande. En udda studsa en utmark stängsel kan leda till en sådan home run, vanligare är dock en situation där två outfielders försöker fält samma flyga bollen och hamna antingen kolliderar eller låta bollen att släppa och rulla förbi dem, tillåter smeten tid att runda baser. En inne i parken home run är möjlig om en Fielder misplays en boll och det vandrar i en del av området obevakat av någon spelare. Eftersom ballparks är oftast mindre i dag än de varit historiskt, har förekomsten av inne i parken hem körs krympt avsevärt.

Ty Cobb innehar American League rekordet för karriär inne i parken hem körs med 46, och han ledde ligan i hemmet löper 1909-alla nio var inne i park. Han var den första och enda spelaren i modern tid att leda ligan i hemmet löper utan att slå en boll ut ur parken. En inne i parken grand slam home run är ännu ovanligare, Honus Wagner innehar karriär rekord för inne i parken Grand Slam hem körs med fem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.