Vad är det viktiga Marathon Gear?

Marathons är 26,2-mile (42,2-kilometer) lopp som innebär går eller springer. När du planerar att delta i ett maratonlopp, är det viktigt att köpa och använda rätt maratonloppet redskap för att undvika skada och obehag. Objekt som strumpor, kan skor, kläder och tillbehör gör skillnaden mellan ett maratonlopp springa i bekvämlighet och en som orsakar skada och smärta i kroppen. Den första köp bör vara lämpliga skor. Många skor som är bra för promenader runt huset, kontoret eller kvarter, är fullständigt olämplig som maraton redskap. Det är klokt att vara professionellt monteras av en anställd i en butik som specialiserat sig på sportprylar, eller mer specifikt, sportskor. Den anställda ska mäta inte bara foten storlek, men bör ta hänsyn till deltagarens fot bredd och båge. Dessutom bör deltagarna uppmärksamma skon professionell om det finns återkommande skador eller problem, som tendinit eller andra ben. Deltagaren ska prova på olika typer av skor och ge dem en provkörning, medan skon professionella påpekat passform och gång.

Fit är av avgörande betydelse för denna process. Skor bör de lämna ett blanksteg mellan slutet av skon och spetsen av de största tå, för att möjliggöra expansion under träning. Den passar bör snug, och i synnerhet bör inte glida runt hälen området. Under utbildningen bör skor bytas var 300 till 500 miles (482 till 804 kilometer). När skor har förvärvats, är det dags att vända uppmärksamheten till rätt strumpor. Även BOMULLSTRUMPA kan användas till många aktiviteter, från att springa ärenden än ser på tv, bör de inte användas som en del av Runner's maraton redskap. Strumpor bör vara gjord i ett tyg som vekar bort fukt, för att undvika blåsor. Syntetiska fibrer som akryl eller nylon, eller en blandning av naturliga och syntetiska fibrer är bäst. Strumpor som är vadderade i häl och tå är idealiska för vandrare och löpare. Kontrollera dessutom tårna på strumpor för att kontrollera att inga sömmar som skaver mot tårna och på sidorna av fötterna och resultera i blister.

Lämpliga kläder, som skor och strumpor, är en viktig del av deltagarens maraton redskap. Det är nödvändigt att få tillgång till lämpliga kläder för att undvika restriktiv passa och andra typer av obehag. Shirts och sport behåar gjorda av ett fukttransporterande material bidrar till att hålla fukt på ett minimum och undvika skav. Shorts eller byxor bör användas för komfort och bör inte rida upp eller skaver i benet området. Vid vissa händelser, vädret är kallt, så det är viktigt att denna del av en rullator eller Runner's Marathon redskap kan skiktad för olika temperaturer.

Vatten automater är en viktig del av maratonlopp redskap och hålla vandrare och löpare från att bli uttorkad. Många sporter butiker erbjuder ett brett sortiment av vatten transporterar system från ryggsäckar till bälten. Det är viktigt att ta hänsyn till hur många maraton miles kommer fyllas varje dag och hur vattenförbrukningen kan vara. Dessutom är det viktigt att träna med vatten bärsystem att testa det på bekvämlighet och användbarhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.