Vad är Airsoft?

som en typ av bekämpning av spel som anses vara relativt säker liksom kul, har airsoft en lojal följande på många platser runt om i världen. Här är några grundläggande fakta om airsoft, inklusive några tips om hur man förbereder sig för ett spel.

Airsoft hade sin början i Japan under slutet av 1970-talet. Utformats för att vara ett exempel på kampsporter som kräver relativt lite förberedelser men kunde underhållande deltagare i flera timmar, började sporten snabbt att spridas, och i dag finns på många platser runt om i Nordamerika och Europa. Airsoft entusiaster tenderar att organisera klubbar som kallas möten, och ofta struktur deras spel längs militära linjer. Det finns dock airsoft möten som specialiserat sig på historiska reenactments av berömda slag, samt några möten som ger koreograferad simuleringar för samhället i stort.

Precis som det populära spelet i paintball, airsoft är uppbyggt enligt linjerna av en militär enhet som kämpar mot ett annat lag. Medan kanoner och gevär som är anställda som en del av sporten är mycket lik den äkta varan, de har konfigurerats för att spela in små Airsoft pellets som studsar ofarligt bort individen. Vanligtvis, när en deltagare är skjuten med en airsoft pellet, han eller hon förväntas att frivilligt förklarar sig vara död och därmed ute ur spelet. När alla medlemmar i ett team har eliminerats eller resterna väljer att avstå, är spelet anses vara över. I de flesta fall är airsoft bedrivs i ett skogsområde eller någon annan terräng som kommer att engagera rikligt med möjligheter till skydd och användning av strategier för att fånga upp och eliminera det andra laget från spelet. Deltagarna tenderar att klä sig i kläder som inte är till skillnad från militär dräkt, får och använda kamouflage redskap som en del av strategin. Den typiska airsoft spelet kan pågå större delen av en dag, särskilt om deltagarna är erfarna Airsoft spelare. Men det finns vissa varianter av airsoft där det finns en viss starttid och sluttid till spelet. När detta är fallet, laget med de mest "levande" medlemmar anses vinnaren.

Airsoft vapen och ammunition är fortfarande till stor del tillverkas i länder som Kina, Taiwan, Japan och Kina. Generellt är dessa produkter behandlas genom oberoende distributörer i länder där airsoft har fått ett mått av popularitet. Det finns också ett antal online detaljhandeln webbplatser som huvudnummer airsoft utrustning, inklusive kamouflage kläder och accessoarer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.