I Baseball, vad är en varning Track?

Bortsett från de normala risker i samband med idrottsaktiviteter, en baseball Outfielder har ökad förekomst av utmark staket skymtar bakom honom. Även godartade i och för sig är ytterfältet stängslet också ett hinder att Outfielder kan kollidera med medan spåra en fluga boll. Därför började arkitekter bygga ballparks med varningen spår som ingår i konstruktionen. Varningen spåret är en del av smuts som löper parallellt med ytterfältet staket och fungerar som en varning till outfielders att de närmar sig utmark väggen.

Varningen spåret först officiellt infördes i Yankee Stadium. Den grusväg som gick hela omkretsen av baseball fältet var tänkt att fungera som en löparbana på andra matcher än baseball. På grund av sin ställning i utmark, började spelarna att inse att när de träffar grusväg, var de närmar sig utmark väggen. Varningen spåret föddes och började som skall ingå i alla baseball parker i hela stora ligorna. Varningen spåret visas nu på snart sagt alla baseball fält, professionellt eller på annat sätt. I många ballparks körs varning spår i ytterkanten av området, precis som i Yankee Stadium. Detta innebär att spåret bakom INNEMÅLET, förbi skyttegravar, och till utmark parallell till utgångsläget och fula linjer. Det är dock endast den utmark del av grusväg kallas varning spår, eftersom outfielders är mest sannolikt att stöta på väggen på längst når i utmark. När Outfielder går ut på smuts längst hemifrån tallrik, vet han att han har nått varning spåret och är därmed slut på utrymme på sig att fånga bollen flyga.

Närheten till varning spåret till utmark väggen medger också att Outfielder då ett hoppande fångst. Många outfielders spårar en fluga bollen genom att titta över axeln, och kommer därför inte se muren med ilfart. Därför kommer de att använda i utkanten av varning spår som en indikator på att de kan hoppa från väggen till pivot högre och råna en smet i en home run. Varningen spår frigör Outfielder siktfält för att spåra en fluga boll i stället för att titta och se om han kommer att kollidera med väggen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.