I Baseball, vad är en Middle Infielder?

Baseball har flera kategorier av spelare att omfatta mer specifika Fielding positioner, beroende på var spelarna oftast stå i fältet. Exempelvis outfielders omfatta vänster Fielder, höger Fielder, och mittfältare. Hörnen är för det första basemen och tredje basemen, och ståndpunkter kort stopp och andra basen kallas mitten infielders. Den mellersta Infielder positioner nära samarbete när det samordning på dubbel spelar, och de måste kommunicera med varandra på grund bollar upp i mitten-eller, grund bollar träff mellan sina respektive ståndpunkter.

Spela en medelväg Infielder ställning kräver mycket atletisk förmåga och smidighet. Eftersom mitt Infielder positioner täcker mer mark än i hörnen, måste de vara fysiskt frisk och kunna dyka efter bollar när det behövs. Dessutom måste den andra Baseman och lillen och fast kommunikation för att avgöra vem som får ett kast bör catcher välja att försöka kasta ut en löpare stjäl andra bas. Den mellersta Infielder positioner anpassar också sina defensiva positioner baserade på om smeten är vänsterhänt eller högerhänt, och lillen och andra Baseman måste samarbeta med varandra för att se till mitten av UPPODLAD är ordentligt täckt.

Den mest spännande aspekten av mitt Infielder positioner är dubbelt spela. En dubbel spelar inträffar när en löpare som ockuperar en första bas och smeten träffar en boll till någon av de UPPODLAD positioner. Den infielders samordna sedan att kasta ut både löpare på väg mot andra basen och smeten springer mot första basen. Den vanligaste typen av dubbel spelar inbegriper både mitt Infielder positioner, liksom den första Baseman, och kallas 6-4-3 Double Play, med siffror som anger spelarens position på en poängark. Denna typ av spel betyder det shortstopen fälten bollen, vänder eller kastar den till andra Baseman omfattar bas, som sedan kastar bollen till första bas för att spela in den andra ut. Denna typ av dubbel spel kräver kommunikation och smidighet hos båda mellersta Infielder positioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.