I Baseball, Vad Batting out of turn?

Innan en sanktionerad baseballmatch börjar, måste båda lagen lämna huvudet domaren med en skriftlig vadd ordning. Denna förteckning över kvalificerade spelare delas också med medier som täcker spelet, spelet announcers och spelarna själva. Enligt regel 6,01 () av den officiella baseball reglerna ett måste denna MELLANFODER För följas noga om lagledningen underrätta chefen domaren rättsliga substitutioner. Bryter mot denna regel kallas vadd out of turn eller vadd i oordning.

Handlingen att blinka ut ur sin tur kan bero på ett missförstånd mellan en spelare och lagledare som etablerade MELLANFODER ordning. Chefen kricketdomare lista anses vara den officiella ordning, men ibland den inofficiella listan i spelarnas urholkad misstag införlivats. Lyckligtvis kan enligt de regler som alla spelare MELLANFODER out of turn påpekas av MELLANFODER laget om ett fel upptäcks. En väl smet helt enkelt sin plats och övertar strejken och bollen räknas. En spelare kan också anta att han kommer att blinka i samma ordning som tidigare spel och av misstag ställer upp och plattan i olag. Återigen, om felet upptäcks i tid av MELLANFODER laget, kan spelaren ersättas med en väl smeten i beställningen. Om opassande smeten skulle bli en bas träff eller köra hem, men sedan en komplicerad uppsättning påföljder som kan tillämpas. Det är dessa möjliga straff som kan göra det "vadd out of turn" regel mycket förvirrande för fans och spelare likadana. Vanligtvis smet som slagträn i oordning, men är inte märkt av något av lagen betraktas som en legitim smet och spelet fortsätter så länge det defensiva laget tomterna en boll till nästa smeten eller gör någon annan defensivt spel, dvs en pick-off . Den defensiva laget måste invända mot otillbörlig out-of-order smeten innan nästa spel startar eller annat smeten är rätt att stanna kvar på basen eller krediteras med en home run.

Om försvaret frågar domaren för beslut, kan ett antal saker hända. Om spelare A är felaktigt följt av spelare C och objekt försvar, kan spelaren C tas bort från grund och en eventuell poängsättning löper på grund av hans insatser skulle urholkas. Korrekt smet som borde ha följt spelare A, B spelare, kan förklaras innan någonsin öka till plattan. I ett oväntat resultat, skulle nästa korrekt smeten i beställningen spelare C, samma smeten som orsakade problemet genom att blinka ut ur sin tur i första hand. Spelare C skulle faktiskt vara at-bat två gånger, även om laget skulle straffas ett ut.

Det finns en stor mängd strategi inbyggd MELLANFODER ordning, med starkare Hitters går först och svagare Hitters vadd sista. Den första smeten är i allmänhet en stark bas löpare med en bra MELLANFODER genomsnittet men inte generellt en effekt torped. Det bästa effekt torped fladdermöss i allmänhet tredje, med en sanering makt torped på fjärde plats. Strategiskt, vadd ur sin tur kan vara att en vadd lagets fördel om baser lastas och en effekt torped kanske kan rensa grunden till en home run. Med tanke på de påföljder MELLANFODER out of turn, får dock nyttan överväger inte riskerna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.