Hur vet jag att mitt barn är säkra när Rollerblading?

För barn, inlines faller under kategorin av extrema sporter vid sidan skateboard, BMX-cykling, och snowboard. Inlines är en hälsosam aktivitet som ger gott om motion, men de flesta barn kommer att vara villiga att ta risker medan blading. Även de som inte behöver vara väl skyddade. För att säkerställa ditt barn är säkra när inlines, tillämpa följande säkerhetsbestämmelser. Använd alltid hjälm. Barnen får möta denna regel med motstånd, prenumerera på teorin att hjälmarna bara inte är "cool", men detta är en regel bör du ha klart för oss. Uppmuntra hjälm, låt ditt barn välja ut en hjälm och påminna dem om att även deltagarna i X-games bära skyddsutrustning. Var noga med att få en hjälm som passar ditt barns huvud ordentligt.

annan säkerhetsutrustning inkluderar knä-och armbågsskydd kuddar. Men du bör insistera på en hjälm, kan du tillåta mer flexibilitet med skyddande kuddar. De kan vara betungande för vissa barn och kan påverka förmågan att röra sig, men många brutna armbågar kunde förebyggas med hjälp av armbågsskydd. Om ditt barn försöker trick och hopp ofta eller använder deras inlines möjligheter för street hockey, ska du insistera på trampdynor.

Förutom rätt redskap, bör barnen vara medveten om trafikreglerna. Även i bostadsområden där genom trafiken är låg, bör barnen vara medvetna om och följer vissa säkerhetsregler. Lär dem att inte gå över gatan från framför eller bakom en parkerad bil. Om ditt barn tar sin musik med dem, se till att de vet inte att stänga av musiken till en nivå där de inte kan höra mötande bilar. också prata med ditt barn om "skitching"-en term som många barn känner väl. Skitching innebär en ryttare på rullskridskor eller en skateboard anläggning på baksidan av en rörlig bil eller cykel. Denna handling är särskilt farligt medan inlines eftersom föraren kan inte bara hoppa av som med skateboard. Om du inte vill att dina barn gör det, berätta för dem.

Inlines är en rolig och hälsosam form av motion och bör uppmuntras med barn. Så länge du förklara ditt specifika säkerhetsbestämmelser innan de vågar sig ut, bör de kunna delta på ett säkert sätt. Du kan behöva diskutera andra säkerhetsåtgärder som rör ditt närområde eller situation, se bara till att du är tydlig i dina regler och konsekvenserna om ditt barn väljer att inte följa dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.