Hur kan jag hjälpa mitt barn lära sig simma?

lära sig simma är en bedrift som många vuxna aldrig har åstadkommit och även om det inte är nödvändigt att lära sig att simma, det finns många anledningar till att arbetskraft kan vara viktigt-speciellt för ett barn. Ett barn som har lärt sig att simma har förtroendet att närvara pool parter, sommarläger och andra särskilda fritidsaktiviteter som rör vatten. Ännu viktigare är att de är säkrare i och omkring vattnet. Du kan hjälpa ditt barn lära sig simma genom att helt enkelt ge dem möjlighet och vara stödjande. Om du är en stark simmare och har tillgång till pool, kan du lära barn att simma med tålamod och uthållighet. Om du inte simma, då överväga inskrivning ditt barn i en klass för att lära sig simma. Även om du kan simma, kan du överväga fortfarande en klass för ditt barn. Många recreation centers och offentliga pooler klasserna erbjuder undervisas av Röda Korset certifierade simma instruktörer och en del barn svarar bättre på instruktioner från någon annan än sin förälder.

Följande tips och förslag som kan hjälpa dig och ditt barn i strävan att lära sig simma:
  • Presentera ditt barn till vattnet tidigt i livet. Barn som blir förtrogen med vatten tidigt är mindre sannolikt att vara rädd för vatten senare. Överväga att tillåta ditt barn att ha en Kiddie pool eller frequenting en offentlig pool. De flesta offentliga och många privata pooler har Kiddie grunda bassänger för de minsta barnen. Ge dem en trygg och säker miljö för vatten lek och de kommer troligtvis att utveckla en kärlek till vatten.

  • För äldre barn som vill lära sig simma, men är rädd för vatten, presentera dem för vatten successivt. Var noga med att inte undvika poolen när vattnet är kallt och obehagligt eftersom du vill att uppleva att vara trevlig. Även om ditt barn bara vill slänga fötterna i vattnet på första, har tålamod och de kommer så småningom bli tillräckligt övertygade för att komma in

  • lära sig att bli deras ansikte våt är den svåraste biten för många barn. Tvinga aldrig sitt ansikte i vattnet, aldrig plask dem i ansiktet, och aldrig koaxial dem i vatten som är för djupt för dem att stå. Detta kommer bara att hindra eventuella framsteg de har gjort.

  • När ditt barn har blivit bekväm med vattnet, kommer de att kunna börja grunderna. Att lära sig simma, måste ett barn lära sig första riktiga djupandning följt av att lära sig att flyta, sparka, använda armen stroke och trampa vatten. Det kan ta månader eller till och med ett år eller mer för ditt barn att lära sig simma, men med tålamod, stöd och uthållighet, kan de flesta barnen lär sig. Om du möts av motstånd från ditt barn, överväga att anlita en privat instruktör att arbeta med dem.
  • Det viktigaste för att ge ett barn som lär sig simma är en trygg och säker vattenmiljö. Låt aldrig ett barn som inte kan simma i vattnet ensam och aldrig lämna ett barn obemärkt i vattnet. Följ alla pool och vatten rekommendationer säkerhet hela tiden. Med övning och korrekt undervisning, kan ditt barn lära sig simma och kommer att utveckla en färdighet som räcker hela livet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.