Hur kan jag förbereda för en Backpacking resa?

Backpacking är det bästa sättet att utforska vildmarken. När du förbereder en backpacking resa, tänk på att du kommer att vara både och friluftsmänniskor, så du behöver ta med tillräckligt med utrustning för att täcka båda aspekterna av resan. Om du är redo att förbereda en backpacking resa, finns det några saker som du bör ha i åtanke. Backpacking är inte något som du bör göra själv om du inte är en expert. När du förbereder en backpacking resa, hitta en vandrings partner som är kompatibel med dig. Till exempel, om du är en nykomling, skulle du inte gå på din första resa med någon som kan vandra i timmar utan att det behövs ett stopp. När du har en partner, sitta ned och besluta om destination och längden på resan. I nästa steg att förbereda en backpacking resa är att samla alla nödvändiga pappersarbetet. Detta kan omfatta kartor över området, alla nödvändiga tillstånd, och en lista över objekt som krävs för resan. Bekanta dig med lokala föreskrift: Har du behöver ta med bära-bevis Kapslarna med dig? Gör parker kräver en camping tillstånd? Är bränder tillåtet? När du vet vad som väntar, kan du förbereda för en backpacking resa i enlighet därmed.

Nästa överväga mat. De bästa alternativen är livsmedel som kan återanvändas hydratiserad med vatten eller kokt. För snacks, blandar trail, energy bars och frukter är alla bra alternativ. Något hög i kolhydrater är ett bra val, eftersom det kommer att hålla er strömförande längs vägen. Se till att blanda salta och söta tilltugg. För resor längre än två veckor, anser färdigpackade frystorkade måltider. När du förbereder en backpacking resa, ta särskild hand om dina fötter. Investera i kängor med tjock sula, hög klippa fotled, och vattentät-andas liner. Dessa stövlar är oftast kraftiga och täta, så se till att du bryta dem innan resan.

Få en ryggsäck som passar din kropp. Prova på flera modeller tills du hittar den perfekta passformen, och sedan praxis att läsa in den så att vikt och volym är balanserade. Förbered dig på en backpacking resa genom att få alla dina prylar för innan du fyller på ryggsäcken. Se till att du packar allt från en första hjälpen-kit till en kompass till flera ändringar av kläder.

Det sista steget för att förbereda en backpacking resa är att berätta för någon vart du ska och när du kommer tillbaka. Om du redan har beslutat om resvägen, skriva ut en kopia och lämna det bakom sig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.