Hur kan jag förbereda för att besöka en Skate Park?

Det finns olika skate parker i hela USA och Kanada, var utformad på samma sätt men på olika sätt och erbjuder potentiellt unik skating upplevelser. Du kan förbereda sig för att besöka en skate park hemma eller borta genom att minnas att först kolla några detaljer.

först avgöra om du ska besöka en skate park som byggts upp för vertikala skating, gata skridskoåkning, eller båda. Om du planerar att åka skridskor vertikal eller vert, bör du ta antagligen längs vissa skyddande huvudbonad och dynor. I själva verket kan du behöva beroende på parken. Många parker kräver ingen skyddsutrustning, men några kan behöva hjälmar. Även om du ska besöka en skate park bara för gata skridskoåkning, måste du vara säker på att ha vad som krävs-så kolla först. Vilken typ av skridskor du kan göra i parken inte bara avgöra vilken skyddsutrustning du behöver, men också vilken typ av forumet så borde du ta med dig när du besöker en skate park. Om du ska besöka en skate park i eller nära din hemstad, bör det vara lättare att ta reda på mycket av den nödvändiga informationen i förväg. Forskning parkens öppettider, oavsett om det är inomhus eller ute, och vilka faciliteter och boende ingår. Många skate parker kombineras med stadsparker eller centers rekreation, liksom DC Skate Plaza i Kettering, Ohio, och drivs och underhålls av stadsstyrelsen. Du kan ringa till respektive stad och ställa grundläggande frågor.

Om du väljer att besöka en skate park utanför stan, se till att kontrollera område logi eller campingplatser. Du kanske vill ta med inte bara skyddsutrustning, men också extra bräder vid ett avbrott. Se också till att få din videokamera för att dokumentera erfarenheter. När du anländer, kommer invånarna att kunna tala om var den bästa skate butikerna är och om det finns några andra närliggande attraktioner för åkare. Information om många skate parker i hela landet finns på nätet med en enkel sökning efter "skate parker".


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.