Hur kan jag bli en bättre Scrabble Player?

Lovers av språk (eller lexophiles ) kanske inte den bästa Scrabble ®-spelare. Även om du är en bra Speller, och har ett stort ordförråd, kan din Scrabble ® betyg inte särskilt bra. Människor som tycker om spelet ofta befinner sig fast poäng i det lägre 300-talet, och kan slå av andra spelare, varav några var ganska ung, som verkar veritabla genier på spelet. Om du är en Scrabble ® missbrukare som fortsätter att ha besvärats av låga betyg, inte förlorar hjärta. Det finns sätt att bli en bättre Scrabble ®-spelare som har lite att göra med stavning kompetens eller kärlek ordförråd. Ett sätt dig bli en bättre Scrabble ®-spelaren genom att studera vanliga rack som kan ge många olika ord, vilket ger dig mycket större sannolikhet att finna en plats för bingo, sju bokstäver som använder alla dina brickor, och resultera i en 50 point bonus. Den ultimata rack för Alfapet spelare är brickor Tisane, som kan kombineras med alla utom ett par bokstäver för att ge ett ord. Satir och RETINA också ge flera ord och kombinera väl med andra bokstäver. En del av att lära sig bli en bättre Scrabble ®-spelaren är att förstå begreppet krokar. Krokar är brickor på brädet som du kan lägga till för att skapa starkare och högre poäng ord. Massor av spelare kan hitta bingo, men då kan inte hitta ett ställe att lägga dem. Minneslagring krokar att ord kan hjälpa dig att hitta det verkar som omöjliga ställen att spela bingo, eller helt enkelt hög scoring ord. Till exempel kan styrelsen låsas upp, och ordet Ryggen är öppen i fronten. Du kan använda E kroken brev till form eloin. Alltför många gånger, får spelarna inte inser krokar i början av ord. En annan väsentlig för att bli en bättre Scrabble ®-spelaren är att memorera alla två bokstäver ord. Det är ofta möjligt att spela ett ord direkt ovanpå en annan. Många spelare tycker bara om att spela något över en bokstav, men många ord kan ge stora poäng när som direkt ovanpå något annat, som går under många omständigheter. Flesta Scrabble ® experter hävdar att memorera tre bokstäver ord är också viktigt. Det är särskilt viktigt att förstå vilken typ av plattor som J, Q, Z, och det tomma. Alla tre bokstäver vardera har två bokstäver ord, som kan spelas med stor framgång när det behövs, respektive JO, QI, och ZA. Du bör också memorera den korta listan av Q ord som inte kräver ett U, särskilt ord QAT, Qi och Qaid, om du vill bli en bättre Scrabble ® Player. Blank kakel, två för varje spel, är mycket speciell, eftersom de kan sätta på vanliga ord i en bingo. Flesta spelare rekommenderar hamstring ämnen till bingo, eller använda dem för att göra ord som kommer göra minst 50 poäng.

Andra erfarna spelare som tyder på att om du vill bli en bättre Scrabble ®-spelare, bör du leta efter gemensamma ändelser, som ING, TION, IER, IEST och IES. Dessa kan återigen hjälpa dig att hitta längre ord, och du kanske vill spara dessa brickor tills du kommer upp med bingo. Det är också en god idé att tänka på hur dina ord påverka andra aktörer. Du vill, i många fall, för att undvika att dina motståndare med möjligheter att höga poäng för att du ställer höga poäng bokstäver bredvid dubbla och tredubbla ord betyg. är denna strategi inte alltid används, och några av de bästa spelarna föredrar kort som är mycket öppen, med massor av möjligheter att göra bingo. Vissa spelare rekommenderar att du alltid spela ditt eget spel, utan hänsyn till andra motståndare. Alltid göra det bästa möjliga resultat, och inte bekymra sig om betyg eller ord möjligheter för andra. Detta spelteorin fungerar bra om du är bra på bildar bingo. Det kanske inte är den bästa strategin om du fortfarande memorera.

Slutligen, är det mycket lätt för lexophiles att få hänga upp den som behöver känna till definitionerna av orden . Några av de bästa spelarna inte känner dem. Minneslagring bingo rack och alla möjliga kombinationer är mer matematiskt än orienterad språk. Spelare får hävdar att bli en bättre Scrabble ®-spelare, måste du glömma vad orden betyder, och helt enkelt memorera så många som möjligt av dem, med vad strategier du kan för att alltid ge bästa scoring ord. Återigen denna teori tenderar att fungera mycket bra i praktiken, och det har väckt många unga spelare i den konkurrensutsatta värld Scrabble ® turneringar, helt enkelt därför att de är mycket bra på memorization, se krokar, och göra bingo.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.