Hur är College Football rankade lagen?

College fotbollslag i USA rankas på flera olika sätt, av flera olika anledningar. I samtliga fall är dock de fotbollslag rankas från toppen till botten med det antal rangordningen fallande från 1 och argument som följde på alla sidor så att rättvisan i rankingen. Nationella opinionsundersökningar är de viktigaste sätt på vilket fotbollslag i Amerika rangordnas, men det finns andra metoder för rangordning också, såsom vinst-förlust rekord. En av de främsta sätten att college fotbollslag i USA rankas är en rikstäckande undersökning. De två stora opinionsundersökningar Associated Press Poll, som enkäter sportswriters, och USA Today /ESPN Poll, som opinionsundersökningar bussar. I varje fall, alla medlemmar i omröstningen röstar varje vecka på vilket fotbollslag de tycker är de bästa i landet enligt flera kriterier, som redovisas nedan.

Allmänheten tror ofta att det bästa av de fotbollslag i landet är laget med den bästa vinna-förlust rekord. Det förbehållet att detta är att stora college fotbollslag i allmänhet tros ha bättre lag än de på mindre högskolor. Teamet vid USC som har en vinna-förlust register över 6-0 anses vara bättre än de 7-0 Harvard team. Detta beror på USC och andra större college fotbollslag kommer att ha redovisat segrar över fotbollslag svårare att slå än de besegrade av Harvard, som inte betraktas som en fotboll kraftpaket. The college fotboll säsongen varar i flera månader, och de nationella valen kommer ut varje vecka, ranking lagen i enlighet med medlemmarnas röster. En säsong slut enkät kronor en nationell mästare, men kontrovers ofta omger denna nationella mästare och slutlig omröstning. I vissa fall, de två stora nationella valen lista olika team som nummer 1.

Andra sätt att rangordna fotbollslag är med poäng gjorda punkterna gett upp, meter vunnit, gårdsplaner gett upp, touchdowns skårade och gett upp, åkrar gjorda mål och givit upp, och den totala offensiva och defensiva effektivitet. Dessa rankningar är ofta med i genomsnitt eller i form av totala varven. I många fall ledarna i offensiva och defensiva kategorier är nära toppen av vinst-förlust rekord och nationell ranking Poll, även om detta inte alltid fallet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.