Vad är en hand cykel?

Hand cyklar tre hjul enheter konfigureras med en pedalsystem som drivs med hjälp av händer och armar i stället för ben och fötter. Pedalerna är placerade direkt framför föraren, mer eller mindre ockuperar ställning styret på en vanlig cykel. Vissa modeller av handen cykeln använda en figurera featuring ett hjul fram och två där bak. Men andra konstruktioner kräver två hjul i fronten tillsammans med något bakhjulet.

Handen cykeln lägger all nödvändig utrustning för drift inom räckhåll för händer och armar. Bromssystemet kan ingå i pedalerna eller vid sidan av föraren. Gears system och funktioner styrning finns också inom räckhåll.

Ur praktisk synvinkel är en hand cykel ett utmärkt transportmedel för alla som inte kan driva en vanlig cykel. Cykeln kräver en hel del av överkroppen och armen styrka att hantera effektivt, vilket gör det ett utmärkt sätt att utöva samt att ge den enskilde med möjlighet att åtnjuta en viss mobilitet. Av denna anledning är en hand cykeln ofta ett bra alternativ för människor som har liten eller ingen användning av deras ben. Det finns flera olika modeller för handen cykel som används idag. En gaffel styra cykel anpassar sig lätt till olika situationer, med justerbara säten, fotstöd, och vinkeln på sätet. Redskapet Systemet kan också återställas i enlighet med behoven av ryttare. Som en god kvalitet med alla former av fortskaffningsmedel, denna typ av cykel är stor för allmän rekreation, tävlingar handcycling, eller bara cykla runt stan. Andelen styra cykeln inte är så mångsidig, och ofta tar längre tid att bemästra. Namnet för denna typ av hand cykel kommer från det faktum att för att göra blir ordentligt, har föraren att luta i sin tur på ett mer uttalat sätt än med gaffel styra utformningen. En mager styra cykel är bättre lämpad för vår resa i blygsamma hastigheter, eftersom förmågan att styra och vända är mindre effektivt vid höga hastigheter.

Tillsammans med cyklar avsedda för transport, det finns också stationära modeller som är bra för att utöva hemma eller på kontoret. Cyklarna kan bidra till att utveckla musklerna i nedre och övre armar, axlar och övre delen av bröstkorgen. Detta gör den stationära handen cykeln ett utmärkt träningsredskap för alla som vill öka hans eller hennes överkroppen styrka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.