Vad är en cigarill?

"Cigarill" är ett spanskt ord som betyder "liten cigarr. " Cigariller är kortare och smalare än cigarrer, ca 3 inches (7,6 cm) lång och 1 /4 inches (6 mm) i diameter. Cigariller är insvept i hela-bladtobak och kan komma med en kanyl plast filter eller utan filter. Gillar cigarrer, cigariller som säljs både individuellt och i flock.

Vanligen kallad "sju minuter Cigar" i Europa, är cigarrcigaretten marknadsförs ofta som ett mer smakfullt alternativ till cigaretter, och kommer i sådana smaker som äpple, körsbär, choklad, kanel, kokos, persika, jordgubb och vanilj. Till skillnad från en cigarett, är en cigarill inte avsett att inhaleras medan röka. Cigariller innehåller ungefär tre gånger tobak i cigaretter, ungefär 3 gram per enhet.

Många cigarill tillverkare använder kemiskt homogeniserad tobak jämfört med 100% tobak för att hålla produktionskostnaderna och priset lågt. Cigariller tillverkad av 100% tobak är inte alltid nödvändigtvis av högre kvalitet men liksom blandning av tobak är störst påverkan på kvaliteten och smaken på cigarill. Tobaken i en cigarill kommer vanligtvis från Brasilien, Dominikanska, eller Havanna. Cigarill tobaksblad omslag ofta kommer från en annan region än tobaken är fyllt av.

Popular cigarrcigarettfimpen märken som säljs i USA inkluderar Black and Mild, Swisher Sweets, White Owl, och Winchester. I Storbritannien, cigarill varumärken som Hamlets och Café Crème är vanligast, medan varumärken som Colt, Captain Black och Prime Time är kända i Kanada. Till skillnad från cigarrer och cigaretter, cigariller kan säljas i mycket små förpackningar, såsom i enheter av 4. Dessa kallas ibland för "Lill-paket", och har väckt oro för hälsan lagstiftningen i vissa länder som känner denna typ av förpackning mål för barn och ungdomar. Världshälsoorganisationens ramkonvention om tobakskontroll (FCTC) kräveralla länder att införa varningstexter på tobaksprodukter, oavsett om produkten säljs i enstaka enheter eller förpackningar. Dessa etiketter är skyldiga att vara mycket synlig, på minst 30% av produktens förpackningsstorlek.

I USA, skatter på cigariller och cigarrer är mycket lägre än cigaretter. Cigariller beskattas med 4 cent per paket med 20, jämfört med den federala skatten på cigaretter, vilket är 39 cent per förpackning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.