Vad är en Sky Box?

En Sky Box är en privat svit i en idrottsarena som är utformad för att tilltala den mer välbärgade idrottsintresserade. Sky lådor kan bli extremt dyrt, speciellt vid stora evenemang, och de kommer med ett stort utbud av bekvämligheter, från klimatkontroll till tillgodoses mat. Många idrottsarenor utnyttja maximalt utrymme för Sky lådor eftersom dessa sviter är så lönsamma, ibland framkalla protester från vanliga fläktar, som är irriterad på deras förskjutning i högre delar av läktaren. Du kan också höra en Sky Box kallas lyx låda, loge, eller lyxsvit. De tidigaste exemplen på himlen lådor tycks hittills från stadion konstruktioner på 1960-talet, även om de säkerligen historiskt prejudikat banade vägen. Teatrar, till exempel, har länge haft privata lådor för rika beskyddare, och dessa rutor har vanligtvis erbjuds en bättre bild av hur långt utöver lite privatliv och lyx. Som ett minimum är en himmel box helt enkelt en sluten, klimat-kontrollerat område på läktarna med lyxiga sittplatser och kanske ett bord eller disk, som kan förses med mat på extra kostnad. Men det är också möjligt att hitta sky boxar med soffor, storbilds-TV, och en mängd andra bekvämligheter, tillsammans med privata tjänster från catering besättningar. En Sky Box kan också komma med privat dedicerad parkering och en egen ingång som tillåter användare att undvika att krossa i publiken. Det är inte heller ovanligt att en himmel du vill inkludera uteservering, eller att ha fönster som öppnas.

Beroende på arenan, kan himlen lådor hyras ut på en av-händelse basis, hyrda med ett kontrakt för en säsong eller viss tid, eller köpas, ungefär som bostadsrätter. Avgifter till Sky Box varierar kraftigt beroende på storlek, bekvämligheter, och avtalets längd, i USA, kan de skjuta i höjden upp till $ 250. 000 USA för en enskild händelse ! Det är vanligt att stora företag att hyra himmel lådor så att de kan ge ut biljetter som förmåner till speciella kunder eller som belöning för högpresterande medarbetare.

Medan fans på läktarna kan känna sig svartsjuk ibland, inte alla gillar titta på idrottsevenemang inifrån ett Sky Box. Den sluten miljö kan skapa en känsla av isolering som gör ska gå att känna avskuren från spelet, och ibland arkitektur av arenan inte tillåter optimal visning från Sky Box. Särskilt i mindre lådor, miljön känns också mycket trånga, vilket gör att njuta av upplevelsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.