Vad är en Rally Cap?

Använda rallyt cap bär en keps med ett team logotyp inifrån och ut medan tyst vill eller ber om ett förlorande lag att samla och vinna ett spel. Vanligen rally mössa bärs av spelare och av fans i en vidskeplig försök att vända lagets tur.

Många talar för att rallyt huven första kan ha varit anställda under en Mets och Red Sox match i sjätte omgång 1986 World Series. Under den sjunde inningen av spelet med Mets ner, kunde alla spelare ses iförda kepsar i rally cap sätt. Tricken verkade fungera och Mets lyckades vinna spelet, och slutligen det årets World Series. Eftersom baseball spelare och deras fans ofta förlitar sig på vidskepelse som en eventuell extra kant i spelet, rally cap har sedan dess varit anställd av andra lag och ligor av fans desperata att se sitt lag dra ut en seger. Inifrån och ut hatt kan vara ett lätt offer till baseball gudarna att vinna är viktigare än mode eller värdighet. Som många trender i Major League Baseball, användning av rally locket har filtrerat ner till mindre ligor spelare och för barn på baseball team. Det är inte ovanligt att en grupp av nio eller tio åringar vända sina hattar inne i rally cap sätt att samla sina förlorande lag till seger.

Generellt gäller rally cap är bara tänkt att vara effektiva när ett faktiskt bär laget logotypen, men vissa hävdar en mössa med team färger också räknas. Fans vrida ett tak avig som inte har laget logotypen får egentligen enligt lore, ogiltigförklara grunden rally huven.

annan vidskepelse finns mellan enskilda aktörer som säkert matcha rallyt cap. Basebollspelare får klä sig i mycket speciella sätt, exakt samma varje gång innan ett spel. Vissa spelare borsta tänderna innan innings. Andra har försökt kissar på sina händer för att förbättra bat grepp. Tittar traditioner basebollspelare kan ge nästan lika mycket underhållning som tittar på själva spelet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.