Vad är en Kickflip?

En kickflip, som ibland kallas magi flip, är en populär skateboard trick. Anses vara en av de coolaste tricks, är det ofta fotograferad. En kickflip innebär en skateboardåkare hoppa deras styrelse i luften, medan det blir flip eller snurra under dem. Detta trick åstadkoms av skateboardåkare med bakre foten för att trycka ner på bordet och sätt in den från marken medan den främre fot eller fotled vänder eller rullar styrelsen medan föraren är i luften. En ren kickflip är när ryttaren fullbordar tricket med lätthet och slutar det med landning i styrelsen, fortsätter att rida. Den kickflip bygger på ett annat knep kallas Ollie. En ollie sker när en skateboardåkare använder sitt inflytande för att trycka ner på baksidan av styrelsen driver den i luften med fötterna fortfarande sitter. Både ryttare och styrelse sedan slutföra trick av landning tillsammans. Det är som att hoppa utan att ha skateboard lämna dina fötter. En kickflip börjar med ollie och lägger till spinn av styrelsen under ryttare under hoppet. Eftersom kickflip innefattar Ollie, är det också kallas en ollie kickflip.

Många varianter av kickflip finns. Det är den första av luckan tricks många skateboardåkare försök. En doubleflip omfattar två knäppa av styrelsen under flygning. Tripleflip eller quadflips kan uppnås genom att rotera styrelsen tre och fyra gånger medan skateboardåkare är i luften. En heelflip är när styrelsen är vänt i motsatt riktning.

Rodney Mullen krediteras med att uppfinna ollie kickflip någon gång i början av 1980-talet. Hans knep är inte den första att bära kickflip namn. Den ursprungliga kickflip skapades av Kurt Lindgren, och dök upp på skateboard scenen på 1970-talet. Att flytta är nu ofta kallas den gamla skolan kickflip. Gamla skolan kickflip, bildade skola popularitet bland skateboardåkare på 1970-talet tjänar Lindgren smeknamnet "Mr Kickflip. "

En old school kickflip avviker från ollie kickflip. Den gamla skolan Tricket görs genom ryttaren stående orörlig på skateboard. Alternativt kan ryttaren flytta men mycket långsamt. Med båda fötterna på mitten av bordet, är tå på ena foten som används för att knäppa styrelsen över medan ryttaren hoppar upp i luften och landar igen på bordet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.