Vad är en Caddy?

Caddies är assistenter som ger stöd för golfare under spelet. Medan vanliga tillvägagångssättet är att Caddy att gå kursen med golfare, har det blivit allt vanligare för Caddy att köra en golfbil för att transportera golfbag och klubbar tillsammans med golfare från ett hål till nästa. Tillsammans med att ge fysisk hjälp med utrustning, kan en caddy också ge bra tips om vilken klubb som ska användas för ett visst slag eller förslag på inriktning och andra aspekter av spelet.

Golf caddy är oftast anställd av Country Club eller allmänheten golfbanan, snarare än en privat anställd av golfare. När detta är fallet, kan golf caddies tilldelas vid den tidpunkt då kursen är reserverad eller när golfare kommer att börja spela. Beroende på reglerna för den händelse eller traditioner Country Club, olika stilar av caddying kommer att segra.

För evenemang som sponsras av professionella golf föreningar, traditionella caddying den vanligaste formen. Denna typ av caddying innebär golf caddies gå med golfare från ett hål till nästa. Traditionella caddying ger gott om tid för Caddy och golfaren att planera strategier för nästa hål, gå över användningen av klubbarna, och andra faktorer som kan påverka spelet.

Fore-caddying är en annan inställning till roll Caddy. Istället för att gå med golfare, Caddy vinning framför golfare. Detta är bra eftersom Caddy kommer att gå vidare för att hitta bollen för golfare, som hjälper till att hålla spelet rör sig utefter. Caddy kommer också att gå vidare och förbereda sig på nästa hål. Vid tiden för golfare kommer till hålet har Caddy förberett tee och oftast redan har en rekommendation om vilken klubb som ska användas.

Den tredje metoden som en caddy kan välja att använda kallas cart caddying. Huvudsak kommer Caddy deponera golfare i rätt hål, sedan köra på för att hitta platsen där skottet landade. I detta avseende är cart caddying en form av fram-caddying. Caddy kommer att förbli med samtalet förrän golfaren anländer och kanske rekommendera en strategi för skottet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.