Vad är en Bookie?

En Bookie är någon som accepterar kontanter spel på ett särskilt resultat, och betalar sig på dessa satsningar om de visar sig vara korrekt. Lagligheten i detta yrke varierar beroende på region i världen där man är i, men även i länder där spel är teoretiskt olagligt, bookies är ofta lätta att hitta, som vi människor tycks ha ett intensivt intresse och fascination med vadhållning . I områden där spel är lagligt, bookies normalt regleras av regeringen, och de kan vara skyldig att betala vissa avgifter till staten samt, denna taktik används för att stödja regionala och nationella budgetarna i många delar av världen. är Ordet "bookie" är en förkortning för "bookmaker. " Bookies även känd som Turf revisorer, en anspelning på de ofta framträdanden på kapplöpningsbanor. Bookies erbjuder möjligheter att lägga in en rad olika sporter, inklusive hästkapplöpningar, greyhound racing, biltävlingar, tennis, amerikansk fotboll, basket, och så vidare. Vissa även ta spel på sannolikheten för olika händelser, t. ex. stora vetenskapliga genombrott eller resultatet av en verklighet tv-show.

Generellt är en bookmaker en expert inom det område där han eller hon erbjuder spel. Bookies måste vara oerhört kunnig, annars kommer de inte att kunna gå med vinst. Målet med en bookmaker är att inrätta en punkt spridning som ger honom eller henne till vinst oavsett vad resultatet av en händelse är. Detta kräver en ständig anpassning av odds, och i vissa fall en bookie kan även köpa spel från en annan bookie att skapa en önskad spridning. Den bookmaker är en intressant och ibland gåtfulla figur. Bookies är kända för att vara oerhört intelligent och mycket bra på matematik, att bygga en "bok" av vad, möjliga resultat och odds som kan bli mycket komplex. De är också kunniga företagare som har kunskap om en mängd olika saker. I vissa regioner är bookies samband med oärlighet, särskilt i regioner där spel är olagligt eller bookies verkar i oklara omständigheter, och många människor har förlorat pengar genom satsningar med olicensierade eller skrupelfria bookies.

I områden där vadslagning är helt lagligt, är det ofta möjligt att satsa direkt på ett idrottsevenemang som ett lopp. I andra regioner, bookies verka i skyltfönster, långt bort från banan eller arenan, i vissa fall kan dessa bookies faktiskt arbetar inom lagens råmärken, men i andra fall riskerar de razzior brottsbekämpande att driva sina företag. Tack vare omfattande tillgång till Internet i många delar av världen, vissa bookies fungera även på Internet, människor som vill satsa på nätet bör vara mycket försiktig, eftersom medan det finns helt legitima online betting system, är det inte ovanligt att stöta på en bluff .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.