Vad är en Badmössa?

En Badmössa är ett silikon eller latex huvudet täcka bärs av fritids och konkurrenskraftiga simmare. Simma lock kallas också badmössor. Att hålla håret ur ansiktet, skyddar håret från klor eller havssalt och minska förlusten av kroppsvärme sägs vara några av fördelarna med att bära en simma cap. Konkurrenskraftiga simma mössor syftar också till att skapa mindre dra eller motstånd i vattnet.

Swim kepsar täcker hela huvudet från pannan till bakom öronen på nacken. Både silikon och latex typer av Badmössa är stretchig och görs för att anpassa sig till olika huvudet storlekar. Vissa simma caps även passa både barn och vuxna. En simma cap rekommenderas vanligtvis inte till barn under fyra års ålder. Många barn simma mössor funktionen roliga mönster i klara färger.

Adult Swim kepsar är också färgglada och får funktionen grafisk design. Silikon kepsar är vanligtvis mer levande i färgen än latex stilar. De kan också vara bekvämare och varar längre än latex simma mössor. Dessutom är silikon en andas tyg. En latex simma cap är ofta billigare än silikon sort och kan vara idealisk för tillfällig användning. både latex och silikon simma mössor tenderar att slita enkelt från kontakt med föremål som Bobby stift eller vassa naglar. En simma cap kan vara lättare att sätta på om håret är vått. Många simmar Mössa inte håller håret helt torr ändå som luftfickor kan skapas inom den gemensamma jordbrukspolitiken under simning. Kortare hår är ofta lättare att hantera när du bär simma cap, men längre hår kan passa bättre i hatten om det är först vriden i en bulle.

Women's designer simma mössor får huvudnummer adderat utsmyckningar såsom blomman kronblad gjord av latex eller silikon. En simma cap får eller inte får ha en rem under hakan. Konkurrenskraftiga simma mössor får tryckas i laget färger och logotyper, men annars är så lite som möjligt i design. Liksom baddräkter, simma mössor bör sköljas i kallt vatten efter användning och hängde på tork. Damp simma mössor är känsliga för mögel och mjöldagg, så en simma cap ska alltid vara helt torr innan den lagras i en låda eller Sportväska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.