Vad är Slacklining?

Slacklining är en sport som innebär att gå på en remsa av bandet uppträdda löst mellan två punkter. I motsats till balansgång att gå, en närstående sport, slacklining innebär, som namnet antyder, en linje som är slapp, snarare än spända. Som en följd därav krävs det en annan sorts kompetens och förmågor, och uppmuntrar människor att utveckla en utmärkt känsla för balans. När man behärskar grunderna i slacklining kan de våga i vida världen för slacklining trick.

Fotbollen tycks ha uppstått i kraft i Kalifornien på 1980-talet, när uttråkad klättrare började leka med sina klättrande bandet till utveckla en version av balansgång promenader. Förutom Killing Time, slacklining också hjälpt klättrare att utveckla bra reflexer och en utmärkt känsla för balans, två saker som betjänar dem bra på området.

Slacklining är en otroligt dynamisk sport, eftersom bandet varierar med varje rörelse, och som svar på vinden. Användningen av bandet är av avgörande betydelse, eftersom de tillplattade karaktär av bandet skapar en enklare yta att greppa och balans, medan människor kan slackline på saker som rep och kedjor, bandet är i allmänhet vara bättre. Som någon går över slackline, mitt i balans ständigt förändras och linjen dopp, gungar, och spännen, det tar vanligtvis ganska många försöker gå en slackline från början till slut, åtminstone för nybörjare.

När slacklining sker nära marken, kallas det lowlining. Många människor lär sig olika trick medan lowlining, och de kan använda den relativa säkerheten på låg höjd för att driva sina färdigheter och balanssinnet. Highlining, å andra sidan är slacklining gjort på betydligt större höjd, och användningen av säkerhetsselar rekommenderas så att om någon faller, han eller hon kommer inte vara svårt skadad.

Alla människor behov av att utöva denna balans idrott är två objekt att placera en linje till, och några av hög kvalitet klättring sadelgjord, som bör vara tillgänglig från alla klättring butik och de flesta sportaffärer. För människor som inte känner till arbetar med klätterutrustning, är det en god idé att lära sig något klättring knop, för att säkerställa att slackline stannar upp, om det faller ner ens från låg höjd, kan resultaten vara smärtsamt för den person som går till linje.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.