Vad är River Tubing?

River slang med en utomhus sport där folk rida innertubes eller uppblåsta diskar ner en flod. Beroende på förhållandena vid floden, slangen kan vara ett avkopplande sätt att spendera en eftermiddag, eller det kan vara en uppfriskande äventyr. Många företag erbjuder floden slang tjänster till besökare som är intresserade, och det är också möjligt att köpa den nödvändiga varor för privat slang expeditioner. På en mjuk flod, är den här sporten passar för människor i många olika åldrar och fysiska förmåga, och det kan vara en bra semester verksamhet för personer som reser med barn. I en typisk slang resa, människor bär baddräkt eller andra redskap som kan bekvämt bäras i vattnet, och vissa människor också don Flytvästar för extra säkerhet. Rören lanseras i vattnet, och sedan personer montera upp och börja flytande. Enkla och dubbla slangar finns, med enstaka rör allmänhet lättare att kontrollera. När du kört igång kommer rören flyta fritt nedför floden, med knölarna så småningom välja en plats att landa. Förutom flytande flod slang, där människor driver med strömmen, är det också möjligt att hitta företag som erbjuder bogserade slang. I båda fallen kan rören ske i form av donut-shaped innertubes, eller slangar flottar, skivor med upphöjda kanter som är avsedda för komfort. Av säkerhetsskäl bör glas, metall, och vassa föremål inte bäras i och runt rör, som en punktering kan leda till en olycka. Många slangar företag avskräcka även användningen av alkohol och droger före slangar resor, eftersom man är vaksam är avgörande för säkerheten.

På knölar som trivs bättre kontroll över sina slangar erfarenheter, är det möjligt att hitta slangar parker, med kontrollerade flöden av vatten. Slangar parker kan vara ett bättre val för små barn, äldre vuxna, eller personer med fysiska funktionshinder, eftersom de är mycket säkrare än floderna. Lite vatten parker också möjligt slang i några av sina pooler och diabilder, tillsammans med slang hyra, för människor som inte vill ta med sina egna rör.

Liksom andra vattenaktiviteter, bedriver flod slangar vissa risker. Rör flip ibland, och folk ibland falla ut ur sina tuber eftersom de reser över forsar och genom kärvar lite. Iklädd en flytväst rekommenderas, är som att veta hur man kan simma, och rör med en partner är alltid en bra idé, i fall det är en olycka. Knölar bör också se till att ordna transport från deras brygga, floder som rör är vanligtvis en enkel resa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.