Vad är Pokeno?

Pokeno ® är ett spel som är en kombination av poker och keno, men det är ungefär som att spela bingo med vanliga spelkort. Pokeno ® består av spelkort liknande Bingo kort som huvudnummer bilder av olika spelkort. I grundläggande Pokeno ®, finns det fem rutor över hela linjen och fem rutor ner, för totalt 25 rutor. Med en kortlek i handen, är kort bläddrade över en i taget och varje spelare som har en styrelse med det avbildade spelkort placerar pokermarker över torget. Den första spelaren som har fem rutor i rad vinner.

Liksom Bingo har Pokeno ® dess variationer, såsom cover-all eller 4-hörn. Men andra varianter förekommer, vilket gör Pokeno ® intressant och roligt, särskilt för dem som gillar kortspel. Pokeno ® är bäst spelas med en grupp människor och spelet rymmer upp till 12 spelare, men kan spelas med bara två spelare. Standard Pokeno ® regler kräver en återförsäljare, som blandar och vänder korten, och den första spelaren att omfatta fem rutor i rad vinner och blir återförsäljare för nästa omgång.

Varianter av Pokeno ® inkluderar integrera poker i spelet. Snarare än att förklara den första personen att omfatta fem rutor i rad vinnaren kan spelarna vänta tills alla har omfattat fem i rad och spelaren med den bästa pokerhand med de korten vinner omgången. På samma sätt kan spelarna dölja sin omfattas kort från varandra och satsa på poker händer formas av sina kort.

Även Pokeno ® är ett populärt at-home kombination styrelse och kortspel, det finns också en elektronisk version av Pokeno ® finns i vissa kasinon som tillåter spelare att spela mot en dator Pokeno ® hand. Den at-home Pokeno ® spel funktionen Bicycle märket finns i original och Pokeno Too ®, som innehåller ytterligare 12 Pokeno ® kort för att möjliggöra upp till 24 spelare kan spela samtidigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.