Vad är Pec Decks?

Pec däck är en typ av vikt maskin som främst arbetar i bröstmusklerna, men som mycket väl kan arbeta musklerna i axlar och övre musklerna i ryggen. Det bröstmusklerna ligger i den övre delen av bröstkorgen. De bidrar till att stödja bröstet och även förflyttningar av överarmarna. Arbeta i bröstmusklerna med pec däck kan bidra till att stärka dessa muskler. är Pec däck maskiner sittande maskiner, som i allmänhet har en justerbar mängd vikt som bifogas. Armarna är böjda i 90 graders vinkel på båda sidor av kroppen. Den person som använder sedan bröstmusklerna och vapen att föra de två armarna tillsammans framför bröstet i kvart cirkel rörelse. kan ofta själva arm del av PEC däck justeras upp eller ned så att man maximerar användningen av bröstmusklerna när man sätter armarna tillsammans. Generellt PEC däck fungerar bäst när armbågen är i brösthöjd när de träffas. Om de träffas på ansikte höjd, arbetsskift till andra muskler, särskilt i armar och axlar. Ett alternativ till PEC däcken är med fria vikter antingen i liggande eller sittande. Man kan hålla armarna böjda eller har sedan rakt ut från kroppen. Sedan använder fria vikter också kräver mer balans, kan denna övning också arbeta musklerna i armar som vikter samlas framför bröstet.

De flesta utöva specialister anser att med hjälp av PEC däck eller med fria vikter ger ungefär samma förmåner. Fördelen med att använda PEC däck över vikterna är att detta kommer att ge större stabilitet i utövandet, eftersom den håller armarna i lämpligt läge. , lite träning maskiner såsom Bowflex, kan anpassas för att arbeta på liknande sätt PEC däck. Alternativt kan man köpa pec däck för mellan 800-1500 dollar (USD). Det är sällan en bra affär eftersom pec däck allmänhet inte kan anpassas för andra ändamål. Men om man vill splurge och köpa ett gym värde av träningsredskap, kan man givetvis äga en egen maskin.

Alternativt flesta människor använder pec däck som del av ett träningspass i ett gym. Pec däck är bara ett av många maskiner att isolera och arbetar vissa muskler. Om man aldrig har använt pec däck innan, överväga att be en gym medlem eller utöva specialist om vilka vikter som är lämpliga för bruk första gången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.