Vad är Mini Golf?

Minigolf, även känd som minigolf och allmänna varumärke Putt-Putt, är en sport modellerad efter den i naturlig storlek sport med samma namn. Skapad i Skottland i början av 1900-talet som ett sätt för kvinnor att njuta av golf på ett mer "kvinnligt sätt, blev" minigolf snabbt en favorit bland filmstjärnor och kändisar. Första minigolfbanan i Amerika var Thistle Dhu eller "Det här duger. " Den öppnades 1916 i Pinehurst, North Carolina som en hyllning till Louvren s Tuilerierna, komplett med skulpturer, fontäner, och utformas terrasser. Den ursprungliga kurser, var dock enkel platt landskap som ser mycket olika till kurser minigolf idag. Det var inte förrän i början av 1920-talet som minigolf lyfte, delvis tack vare uppfinnandet av "konstgjord grön", vilket gjorde mini golfbanor öppnas överallt, utan behov av gräs underhåll. Nästa revolution kom på 1940-talet, då hindren infördes först till kurserna.

Många av reglerna i minigolf är samma som vanliga Golf: kurserna har arton hål och spelare måste försöka slå hål på så få slag som möjligt. Minigolf, men också en rad hinder, inklusive ramper, tunnlar och animerade hinder. Många mini golfbanor bygger på teman, såsom pirater, tropiska djungler, eller sagor. Mönster kan bli ganska komplex, med handgjorda mönster och state-of-the-art rekvisita och animatörerna.

Myrtle Beach, South Carolina, anses vara den "Minigolf Capital of the World", med över 50 kurser i centrum av staden på egen hand. Florida kommer en nära andra, särskilt i turistområden och områden utväg. Florida också skryta med några av det mest avancerade kurserna minigolf, varav många liknar Disney karuseller och är en attraktion alla i sig.

Mini golf är populärt i familjen underhållning, men det är också som en officiell sport, spelat på konkurrenskraftiga nivåer runt om i världen. Organisationer som USA Pro Mini-Golf Association (USPMGA) och World Minigolf Sport Federation (WMF) organisera mästerskap. Professionella minigolf spelarna koncentrera sig på rakt sätta, utan hinderbanor att blanda sig i spelet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.